Popular Posts

Saturday 11 February 2012

Η ΚΑΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ Σ`ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ

Η κακή επιθυμια αφού συλλάβει ΓΕΝΝΑΕΙ την αμαρτία, και οταν η αμαρτια ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ, γεννάει τον ΘΑΝΑΤΟ (Ιακωβος 1:15), ο Ιησούς ΧΡΙΣΤΟΣ όμως ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ σ` όποιον τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και Κύριο και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ !!!
Του Χριστού η Σταυρική ΘΥΣΙΑ  ΠΛΕΝΕΙ από κάθε αμαρτία αυτούς που ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ τους τον  έχουν ΔΕΧΤΕΙ και ΟΧΙ αυτούς που μεταλαμβάνουν ενω ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ τον Ιησου Χριστο ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ τους  ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΝ, γιατι η ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ ΑΜΑΡΤΙΑ είναι  να  ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΕΙΣ τον ΙΗΣΟΥ Χριστο ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ σου να ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ και έτσι να ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ τον ΙΔΙΟ, και την ΣΤΑΥΡΙΚΗ του ΘΥΣΙΑ.(Εβραιους 10:29)

Το Αίμα του Χριστού ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ από  ΚΑΘΕ αμαρτια αυτούς που τον Χριστο ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ τους ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ(Α.Ιωαννου1:7) και ΟΧΙ αυτούς που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΕΙ ΚΥΡΙΟ  και ΣΩΤΗΡΑ τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ.(Ιωαννης 6:53) αλλά μεταλαμβάνουν ενώ ΑΡΝΟΥΝΤΕ ν` ανοίξουν την καρδία τους και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ !!!

Φίλε μου αν ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ και ΑΓΑΠΑΣ τον Χριστό σίγουρα δεν θα έχεις Προκατάληψη και ΔΙΣΤΑΓΜΟ την ΚΑΡΔΙΑ  σου ν`ΑΝΟΙΞΕΙΣ στον ΧΡΙΣΤΟ( αποκάλυψη 3:20) και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΝΑ ΜΠΕΙΣ ;
 
Σου εύχομαι να το κάνεις και τότε θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ και στην βασιλεία του θα ΜΠΕΙΣ.

`ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ  ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ` είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό.

Ο Θεος συγχωρει εκεινους που τον Γιο του τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ  Κύριο και Σωτήρα τους ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ και ΟΧΙ αυτούς που ΔΕΝ έχουν ΚΑΤΑΔΕΧΤΕΙ τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ !!!

ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ  ΕΛΕΗΣΟΝ ΗΜΑΣ
Ο ΘΕΟΣ ΕΛΕΕΙ τον καθένα που τον Γιο του τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ και ΟΧΙ εκείνον που ΑΡΝΕΙΤΑΙ  τον Ιησού ΧΡΙΣΤΟ ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ !!!

No comments:

Post a Comment