Popular Posts

Tuesday 7 February 2012

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΣΩΘΕΙ


ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΣΩΘΕΙ.(Ρωμαιους10:13)

ΕΛΠΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΦΟΒΕΡΑ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ.
ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ.

Φίλοι μου η πιο ΤΕΛΕΙΑ εκκλησία ήταν η ΕΒΡΑΪΚΗ με τις προδιαγραφές του ΘΕΟΥ, με άμφια και στολές Χρυσές και Λειτουργίες και αιματηρές Θυσίες και όμως από τον ΘΡΗΣΚΟ εβραϊκό λαό ΛΙΓΟΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΕΣΩΘΗΚΑΝ, γιατι η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ.
Και το ίδιο συμβαίνει και Θα συμβεί σε κάθε Έλληνα αμαρτωλό που σε δεύτερη μοίρα ΒΑΖΕΙ τον ΧΡΙΣΤΟ.

Φίλοι μου αν σε ΑΝΘΡΩΠΟ, σε Ιερέα, σε Παπά η σε Ποιμένα ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ Ελπιδα σας θα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙΤΕ αλλά αν τον ΧΡΙΣΤΟ με όλη την καρδιά σας ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ.

Το Μηνυμα που κήρυτταν οι Απόστολοι και μαθητές του Χριστού ήταν ΠΙΣΤΕΥΣΕ στον ΧΡΙΣΤΟ και ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ Και το Ευαγγέλιο βεβαιώνει οτι «Πας ο πιστεύω επ` ΑΥΤΩ, ΟY ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΘΗΣΕΤΑΙ» Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΧΙΣΤΟ ΔΕ ΘΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΕΙ.(ΡΩΜΑΙΟΥΣ 10:11)

Φίλοι μου όποιος στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΔΩΘΕΙ, και από αυτόν και ΜΟΝΟ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ, αυτός στην βασιλεία του ΘΑ ΜΠΕΙ, και όποιος τον ΑΓΝΟΗΣΕΙ αυτός για ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΕΝΘΗΣΕΙ.

Και για σενα φιλε που δυστυχώς δεν έχεις καταλάβει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ η να αποκτήσεις την ΣΩΤΗΡΙΑ με τα ΕΡΑ σου αλλά ΕΙΝΑΙ το ΔΩΡΟ του ΘΕΟΥ στον καθένα που τον Γιο του το Αγαπητο ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ στου ΔΕΧΤΕΙ. Ο λογος του ΘΕΟΥ σου λέγει οτι η Σωτηρια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΝΤΟΣ ΘΕΟΥ (ΡΩΜΑΙΟΥς 9;16) δηλαδή ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΛΕΕΙ.

Δηλαδή Φιλε μου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να ΕΡΓΑΣΘΕΙΣ γαι την ΣΩΤΗΡΙΑ σου ( ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος για σένα) ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ  ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΑΥΑΓΟ και σαν τον τελωνη και σαν τον Ληστή στον Σταυρο να ΦΩΝΑΞΕΙΣ να ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΣ τον ΣΩΤΗΡΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ να σε ελεήσει.

Μπορείς και Πρεπει την καρδία σου να ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙΣ και τα προσχήματα και την ψευτοπεποιθηση σου να απαρνηθεις και με ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ να του ΖΗΤΗΣΕΙΣ που επί μια ΖΩΗ τον ΑΓΝΟΟΥΣΕΣ. Με όλη σου την καρδία πρεπει τον Ιησου ΧΡΙΣΤΟ να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΙΣ και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, και τότε στην ευλογία του θα μπεις.

Σου εύχομαι μαζί του Σήμερα να συμφιλιωθείς και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ

No comments:

Post a Comment