Popular Posts

Saturday 25 February 2012

ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΕΝ ΜΠΕΙ

ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΕΝ ΜΠΕΙ

από Stelios Fellas

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΑΣΑΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ Σ` ΑΥΤΟΝ  ΠΟΥ  ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ  ΣΩΤΗΡΑ  ΤΟΥ  ΤΟΝ  ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ
.
 Χάρη στον ΧΡΙΣΤΟ έχουμε την Απολυτρωση δια του Αιματος του,δηλαδη τη ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ των αμαρτιων μας.(Εφεσιους 1:7)

και γι`αυτο ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ θα ειναι ο καθενας που στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΕΝ ΜΠΕΙ επειδη ΑΡΝΗΘΗΚΕ τον Ιησου Χριστο ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ !!!
Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΔΙΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ,

 «Ο Χριστος ΗΡΘΕ στους δικους του και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Ομως Σ`εκεινους που τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ < που Πίστευσαν σ`Αυτόν και τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ> τους έδωσε το προνόμιο να Γινουν ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ. Και ολοι οσοι ΠΙΣΤΕΥΣΑΝ (και εννοείτε τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ με την ΚΑΡΔΙΑ τους) απο τον ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ ΟΧΙ βεβαια απο ανθρωπινη Πραξη, Μεσολάβηση η Πρωτοβουλία αλλά απο τον ΘΕΟ .(ιωαννης 1;12-13)

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ. Γι` αυτό Φίλε μου ΑΝΟΙΞΕ την Καρδία σου ΤΩΡΑ στον Χριστο που ευγενικά την Πόρτα σου Χτυπά και σου λέγει « Να Στεκομαι τωρα μπροστα στην Πορτα της καρδιας σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ΑΚΟΥΣΕΙΣ τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΚΑΡΔΙΑ σου, θα μπω μεσα ΕΓΩ και τοτε θα ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ μαζι»(Αποκαλυψη 3;20)

No comments:

Post a Comment