Popular Posts

Tuesday 14 February 2012

H ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΚΗ

ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΩΖΕΙ ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΣΕΙ Σ' ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ.(ΙΩΑΝΝΗς 1:12-13) ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΣΟ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΟΧΙ Σ`ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ η ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟΣ η ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΣ.

Γιατι η ΣΩΤΗΡΙΑ που ο ΧΡΙΣΤΟΣ προσφερει ειναι ΑΠΟΛΗΤΗ και ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΙΚΗ και ΕΧΕΙ τη δυναμη να ΣΩΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ< Σωζειν εις το ΠΑΝΤΕΛΕΣ> οσους μεσω Αυτου Πλησιαζουν τον ΘΕΟ, αφου ΖΕΙ αιωνια για ΝΑ ΜΕΣΙΤΕΥΕΙ γι`αυτους .(εβραιους 7:25)
... ... Ο ιδιος ο Χριστος βεβαιωνει τα πιστα του παιδια που Αυτον και ΜΟΝΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ και Κυριο και ΣΩΤΗΡΑ τους τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ οτι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ γιατι εκεινος ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ με το ΑΓΙΟ του ΠΝΕΥΜΑ θα τα ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ.(Εφεσιους 1:14)
«Τα δικα μου προβατα ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ την Φωνη μου κι`ΕΓΩ τα γνωριζω, και αυτα με ακολουθουνε. Κι`ΕΓΩ ΠΑΡΕΧΩ σ` αυτα ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ και με κανενα τροπο ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ,και κανενας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να αρπαξει τιποτε απο τα χερια του Πατερα μου»(Ιωαννης 10;28)

Η Αγαπη του Χριστου δεν αφηνει στον αμαρτωλο που ΣΩΤΗΡΑ του και ΚΥΡΙΟ του τον ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ περιθορια για να μην ειναι απολυτως σιγουρος της Σωτηριας του γιατι πρωτα απο ολα με το Αγιο του Πνευμα τον ΑΡΡΑΒΩΝΑ και ΕΓΓΥΗΤΗ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ τον ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ(Εφεσιους1:13-14,) και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΙΠΕΙ . Ποτε δεν θα σας αφησω ουτε και θα σας Εγκαταλειψω (Εβραιους 13:5) αλλα την ΥΠΟΣΧΕΣΗ του δινει οτι ο ιδιος μαζι με τον ΠΑΤΕΡΑ του σε καθε ΠΙΣΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!

«ΑΝ με αγαπαει καποιος , θα εφαρμοσει τον λογο μου, και ο Πατερας μου ΘΑ τον Αγαπησει και ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ σ`αυτον και ΘΑ ΚΑΤΙΚΗΣΟΥΜΕ μαζι του»(Ιωαννης 14:23)

Τιποτε δεν EINAI περισσοτερο σιγουρο απο την ΣΩΤΗΡΙΑ που Ο ΧΡΙΣΤΟΣ χαριζει στον αμαρτωλο που με ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ΠΙΣΤΗ επιστρεψει σ` Αυτον και ΣΩΤΗΡΑ του και ΚΥΡΙΟ του τον ΔΕΧΤΕΙ, Γιατι το ιδιο του το ΑΓΙΟ του ΠΝΕΥΜΑ δινει που τον ΦΡΟΥΡΕΙ και Προσευχεται γι`αυτον με ανεκφραστους στεναγμους συμφωνα με το ΘΕΛΗΜΑ του ΘΕΟΥ.( Ρωμαιους 8:26-27), και για ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ο Λογος οτι ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤA ΧΩΡΙΣEI ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΥΣ.( Ρωμαιους 8;39)

Γι` αυτο αδελφε μου αν θελεις και εσυ στην ΣΩΤΗΡΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ να ΜΠΕΙΣ πρεπει και εσυ με ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ΠΙΣΤΗ ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και τοτε MONO θα εχεις και εσυ την ΒΕΒΑΙΩΣΗ οτι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ.

No comments:

Post a Comment