Popular Posts

Wednesday 15 February 2012

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;


# ΒΙΒΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ τιμαει ΤΟΝ χριστο ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΙΡΕΙ με τις Διδασκαλιες της.

# Που ΔΕΝ ΥΨΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΥΨΩΝΕΙ Αλλους και Αλλες πανω απο ΑΥΤΟΝ.
# Ειναι οποια ΔΕΝ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ και ΔΕΝ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ την ΧΑΡΗ του, αλλα ΔΩΡΕΑ την Μεταδιδει. Που ΔΕΝ ΖΗΤΑ λεφτα για Αγιασμους,προσευχες, Βαπτισια και... αλλα, αλλα προσφερει στο ποιμνιο οτι μπορει.

# Ειναι καθε Εκκλησια που ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η μεταδωτρια Της ΧΑΡΗΣ του, αλλα την χαρακτηρηζει η ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΩΣΥΝΗ και ΟΜΟΛΟΓΕΙ οτι ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΗ δεν μπορει να μεταδωσει αλλα οτι ΜΟΝΟΝ ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΩΡΕΑ καθε ΧΑΡΗ στον αμαρτωλο που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ.

# Ειναι η καθε Εκκλησια που ΔΕΝ ΚΑΥΧΙΕΤΑΙ οτι αυτη ειναι η ΓΝΗΣΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

Ποιος μας ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ να ΠΛΟΥΤΙΖΟΜΑΙ απο τα ΕΡΓΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ ;
Ποιος ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ την Εκκλησια να ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΕΙ και να ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ απο τα δικα του ΕΡΓΑ ; Οι εκκλησιες να ΕΧΟΥΝ τοσα ΠΛΟΥΤΗ και να ΥΠΑΡΧΟΥΝ τοσοι Φτωχοι αναμεσα μας ;

# Το ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΩΣΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ και ΟΧΙ η ΕΚΚΛΗΣΙΑ του, και οτι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΑΖΕΙ τους ΣΩΣΜΕΝΟΥΣ απο ΑΥΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ σε καποια Τοπικη Εκκλησια.

# Τιποτε ΔΕΝ κυλαει πιο ΕΛΕΥΘΕΡΑ απο την ΣΩΤΗΡΙΑ που Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ στον πνευματικα νεκρο αμαρτωλο που θα ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ και ΠΙΣΤΕΥΣΕΙ σ `ΑΥΤΟΝ.

No comments:

Post a Comment