Popular Posts

Tuesday 21 February 2012

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ


Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Σ`ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ KAI OXI ΑNTAΜΟΙΒΗ Σ`ΑΥΤΟΝ ΠOY ΘΑ ΕΡΓΑΣΘΕΙ.

Η Σωτηρία ο Αποστολος Παυλος λεγει στους ΣΩΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΥΣ Εφεσιους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. Ειναι ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ. ΔΕΝ ειναι ΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ.Σας το λεω για να μην Τυχον και καυχηθει κανεις(Εφεσιους 2:9)

Και στους Ρωμαίους παλι ο Λογος του Θεου μας βεβαιωνει οτι η ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ του αμαρτωλού ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ να κάνει με τα *καλα* του έργα αλλα μονο με την ειλικρινη του ΠΙΣΤΗ «Αφου ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ με βαση την ΠΙΣΤΗ (την Προσωπικη Γνησια και ΚΑΡΔΙΑΚΗ στον ΧΡΙΣΤΟ) εχουμε αποκτησει ΕΙΡΗΝΗ με τον ΘΕΟ μεσω του ΚΥΡΙΟΥ μας Ιησου Χριστου.(Ρωμαιους 5;1)

Σ`εκεινον που ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ για την ΣΩΤΗΡΙΑ του, αλλα ΠΙΣΤΕΥΕΙ-ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ τον ΘΕΟ που ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ τον ασεβη, η ΠΙΣΤΗΣ του ΛΟΓΑΡIΑΖΕΤΑΙ σαν βαση για την ΔΙΚΑΙΩΣΗ του.(Ρωμαιους 4:5) γιατι η Σωτηρια ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ απο Εκεινον που Θελει ουτε απο εκεινον που ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ, αλλα απο τον ΘΕΟ που ΕΛΕΕΙ.(Ρωμαιους 9;16)

Φιλε μου τα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ Νέα ειναι οτι ενω ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να ΕΡΓΑΣΘΕΙΣ για την ΣΩΤΗΡΙΑ σου , Μπορεις ομως να ΚΙΝΗΘΕΙΣ για την ΣΩΤΗΡΙΑ σου. Μπορείς σαν τον Ναυαγό που ειναι έτοιμος να καταποντισθει τον ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ να τον ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙΣ (Ρωμαίους 10:13) να του Ζητησεις να σε ΕΛΕΗΣΕΙ και την ΣΩΤΗΡΙΑ του να σου ΧΑΡΙΣΕΙ. Μπορεις και πρέπει την καρδία σου ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ να του ΑΝΟΙΞΕΙΣ και ΚΥΡΙΟ σου και ΣΩΤΗΡΑ σου ΝΑ τον ΔΕΧΤΕΙΣ (Ιωάννης 1:12-13)και τότε στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΘΑ ΜΠΕΙΣ.

«Ελατε Σ`ΕΜΕΝΑ ολοι οσοι κοπιαζετε και ειστε βαρια φορτωμενοι Κι `ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ» (Ματθαίος 11:28) και αφου εισαι ΘΝΗΤΟΣ εισαι ηδη  φορτωμένος με τις  αμαρτίες σου και μονον ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΙΩΝΙΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ μπορεί να σου ΔΩΣΕΙ και ΜΟΝΟ εκεινος μπορει τον ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΝΤΑ και ΠΙΣΤΕΥΣΑΝΤΑ αμαρτωλο ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ.

Φιλε μου η ΣΩΤΗΡΙΑ του ειναι το Δωρο του ΧΡΙΣΤΟΥ στον καθένα που την καρδια του Σ`εκείνον ΑΝΟΙΞΕΙ «Να στεκομαι στην Πορτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ! Αν κανεις ΑΚΟΥΣΕΙ τη Φωνη μου και μου ΑΝΟΙΞΕΙ την ΠΟΡΤΑ, ΘΑ ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και γιορτασουμε ΜΑΖΙ»( Αποκαλυψης 3:20)

Ο Χριστος στους δικους του ΗΡΘΕ και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, σε οσους ομως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ < ΠΙΣΤΕΥΣΑΝ Σ`Αυτόν και τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ> Σ`αυτους ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ.((Ιωάννης 1:12).Φίλε μου αν τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΣΤΟ ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ σου ΔΕΧΤΕΙΣ στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΜΠΕΙΣ και ΔΙΚΟΣ του θα ΓΙΝΕΙΣ και ΠΟΤΕ δεν θα ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ και ΠΟΤΕ δεν ΘΑ Σ`ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ αλλα στο ΠΛΕΥΡΟ σου για παντα ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.
 Δέξου τον και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΘΑ ΜΠΕΙΣ και ποτε ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ.

No comments:

Post a Comment