Popular Posts

Monday 27 February 2012

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ

Ήταν τέλος Ιουνίου του 1987 το σχολικό ετος ειχε σχεδον τελειώσει ήμασταν καθισμένοι στο τραπεζι για δείπνο και η Χριστίνα η μεγάλη μου κόρη τοτε μόλις δεκατεσσάρων χρονών κοίταξε το ταβανι και χαμογελούσε μοιδιαζε σαν να έβλεπε κάτι αστείο κατι που κανείς απο εμας δεν μπορούσε να δει.

Ήδη όλη την σχολική χρονιά του ογδόντα έξι ογδόντα εφτα είχε δώσει ενδείξεις παράξενης συμπεριφοράς, ειχε παραπονεθεί οτι τα παιδιά στο σχολειό δεν την έκαναν φίλη και παρα πολυ καιρο καθε μερα μετα το σχολειό τον περνούσε στο δωμάτιο της μιλώντας στον εαυτό της.
Η ψυχίατρος που την πηγαίναμε επι μήνες δεν ειχε καταλήξει σε κανενα συμπερασμα ουτε ειχε κατορθώσει να την βοηθήσει, και το επεισόδιο το Γέλιο και χαμογελο κυταζοτας το ταβανι εκεινο το απογευμα του Ιουνιου ηταν καθαρη ένδειξης οτι κατι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕ πολύ.
Δοξα τον Θεο ομως οι διακοπές για την Ελλαδα ησαν προγραμματισμένες, τα εισιτήρια στην τσεπη μας κλεισμένα απο μηνες και ήμασταν έτοιμοι οικογενειακώς για τις διακοπές μας στην Πατμο και με ελπίδες οτι ισως η επιστροφη οι διακοπές στην Ελλάδα να έκαναν το Θαυμα τους να έφερναν πισω την υγεία της, να την έφερναν στα συγκαλά της.
Δυστυχως ομως οι διακοπές στο πανεμορφο νησι με τις καλες και ωραίες αναμνήσεις όχι μόνο δεν την Γιατρευσαν αυτό που είχε αλλα σίγουρα η ζέστη και άλλοι παράγοντες την εκαναν να μιλάει τα ακαταλαβίστικα παλαβά της για προγόνους και αλλα πολλα τελειως ακαταλαβιστικα.
Την προτελευταία ημερα πριν την επιστροφη μας για τον Καναδα ο θειος μου ο Θανος ενας κορυφαίος Ψυχίατρος που την οιδε για λίγο οταν τον επισκεφθήκαμε στην Βιλα του στην Γλυφάδα μας ειπε οτι η Χριστίνα έδειχνε οτι εχει ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ.
Πραγματι τρις βδομάδες εξετάσεις στο Γενικο Νοσοκομείο του Βανκουβερ, με κορυφαίους γιατρούς βεβαίωσαν αυτο που ο θείος Θανος διέγνωσε στο φιλικό βιαστικο μισαωρο που περασαμε μαζι του και με την Θεία Αλεξ.
Μεσα ομως στην φουρτουνα η κοινωνία μου η προσωπική μου Πιστη και Εμπιστοσυνη στον Χριστο ειχε αρχισει να μεγαλωνει, και αρχές του 1988 ημουν καλα, πολυ καλα, δυνατα στερεωμενος στην Πιστη μου στον Χριστό. Απο τοτε τον ήξερα Σωτηρα μου, Σωτηρα της ψυχης μου, της διανοίας μου, της υγείας μου, για να μπορεσω να αντεπεξέλθω στο σκαμπιλισμα και γροθιά της Ζωης.
Στην καρδιά μου ο Χριστος ειχε ηδη βάλλει την βεβαίωση οτι εκεινος ειναι στο Τιμόνι, οτι είναι in Control, και να μην ανησυχώ, και το 1990 με ευλόγησε με δυο σκέψεις η πρωτη ηταν οτι μου επέτρεψε να δω ποσο ΤΥΡΑΝΙΚΗ ειναι η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ για να ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ποσο ΤΥΡΑΝΙΚΗ ειναι η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ και η δεύτερη οτι ΕΚΕΙΝΟΣ θα έκανε την Χριστινα τελείως καλα!!!!
Αυτη την ευλογημενη βεβαιωση ελαβα το 1990, απο τοτε αρκετες φορες με ξεγέλασε η καρδια μου δινοντας μου ημερομηνιες που ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα την γιατρευε, αλλα γρηγορα εμαθα οτι η καρδια ειναι ξεγελαστρα και παντα λεει αυτα που θελουμε να ακουσουμε.
Υπαρχει ομως τεραστια διαφορα μεταξυ τι ψιθηριζει η καρδια  και τι ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ο ΘΕΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ,  γιατι, καθε τι που ειναι γεννημα της καρδιας μας και ειναι υπερφυσικο ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ αλλα καθε ΥΠΟΣΧΕΣΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ οσο και ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ να ειναι ΘΑ ΕΚΠΛΗΘΡΩΘΕΙ, γιατι τιποτε ΔΕΝ ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ τον επι ΓΗΣ ΠΑΝΤΑΧΟΥ παντα ΠΑΡΩΝ ΘΕΟ.
Σημερα εικοσι δυo χρονια αργοτερα ειμαι ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΟΣ οτι την βεβαιωση που ο ΧΡΙΣΤΟΣ εβαλε το 1990 στην καρδια μου θα την εκπληρωσει, και  ΧΑΡΑ ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ στον δουλο του και ολη την οικογενεια του θα ΔΩΣΕΙ !!!!.
Φιλοι μου πως Ζουμε περιμενωντας την εκπληρωση μιας ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ απο τον ΧΡΙΣΤΟ ;
ΖΟΥΜΕ με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ οτι εκεινος που ΕΔΩΣΕ τις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ειναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ και οσο και να αργει η Εκπληρωσης της ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ, ο ιδιος θα ΦΕΡΕΙ ε την ΗΜΕΡΑ της ΕΝΔΟΞΗΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ της ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ του.
Φιλοι μου τα ΠΑΝΤΑ και οι Παντες στην Ζωη μας μπορουν να μας απογοητευσουν να μην εκπληρωσουν εκεινο που με ειλικρινια μας υποσχεθηκαν και να μας αφησουν στα κρια του λουτρου, αλλα ο ΧΡΙΣΤΟΣ ειναι ο ΜΟΝΟΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ και ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΛΕΙ την ΠΙΣΤΗ του στον ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΓΟΥΤΕΥΤΕΙ αλλα στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΘΑ ΜΠΕΙ και ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ μαζι του ΘΑ ΧΑΡΕΙ.

No comments:

Post a Comment