Popular Posts

Friday 1 July 2016

ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΖΗΣΩ

Η σωτηρία δεν χάνεται, αλλά αν σήμερα τον Χριστό παρατήσεις μακριά του θα χαθείς, αν όμως  πότε σου δεν τον αφήσεις στον παράδεισο μετά θάνατο μαζί του θα βρεθείς !!
Η ελπίδα οτι στην ευλογία του Πατρός θα μπούμε, θα εκπληρωθεί οταν στον Χριστό μέχρι το τέλος της ζωής μας γαντζωθούμε και ποτε δεν τον αφήσουμε.
Ποτε μου και από κανέναν άλλο εκτός από τον Χριστό δεν θα βρω την ανάπαυση,  γαλήνη, ειρήνη και ψυχική δροσιά που η καρδιά μου ζητά !
Η ανθρώπινη καρδιά μόνο στον Χριστό ξεδιψά « Όποιος πιει απο το νερό που θα του δώσω εγω, αυτός οχι, δεν θα διψάσει ποτε. Απεναντίας, το *νερό* που θα του δώσω, θα γίνει μέσα του μια ΠΗΓΗ που θα ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ νερό ζωής  ΑΙΩΝΙΑΣ !»(Ιωάννης 4:14) είναι η αξιόπιστη υπόσχεσης του Χριστού προς καθε άνθρωπο.
Ούτε το σεξ, ούτε τα λεφτά, ούτε η καριέρα, η κοινωνική αναγνώρισης, τα ξενύχτια  και η κοσμική επιτυχία μπορούν ποτε να υποκαταστήσουν την ΧΑΡΑ ζωής που βάζει ο Χριστός στην καρδιά του Πιστού του παιδιού.
Ποτέ δεν θα πιστέψω τα ψέματα του εχθρού, οτι ψυχική δροσιά θα βρω στους πειρασμούς της φαντασμαγορικής σαρκικής εφήμερης  Ζωής,  που όταν όμως συλλάβει και διαπραχθεί θανατώνει την ψυχή.(Ιάκωβος 1:14-15)
Αδέλφια μου η άφθονη δυναμική ζωή ειναι το δώρο του Χριστού « Ο κλέφτης, -δηλαδή ο Πειραστής ο Διάβολος- δεν έρχεται, παρα μόνο για να κλέψει και να σφάξει, και να αφανίσει. Εγώ ήρθα για να εχουν  ζωή και μάλιστα ΖΩΗ και να την έχουν ΆΦΘΟΝΗ !!»(Ιωάννης 10:9-10)
Φίλε/η με τον Χριστο στον Παράδεισο θα μπεις αν ποτε σου δεν τον παρατήσεις, αν ομως μετα που γνώρισες την χάρη του τον παρατήσεις, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΠΙΑ ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ για τις αμαρτίες...παρα μόνο μια φοβερή υποδοχή κρίσεως και δυνατής φωτιάς.(Εβραίους 10:26-27)

Η υπόσχεσης του ΣΩΤΗΡΑ μας Χριστού "Ποτέ  δεν θα αφήσω ουτε θα σ' εγκαταλείψω" ισχύει και θα εκπληρωθεί σε κάθε γνήσιο πιστό του παιδί που δεν θα τον ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ αλλά μαζί του θα  ΜΕΙΝΕΙ ΟΛΕΣ τις ήμερες της ζωής του. Αμήν να είσαι και εσυ ενας απο αυτούς/ες που με τον Χριστό θα ζήσουν όλες τις ήμερες της ζωής τους.

Ο Χριστός είναι η Πηγή της Αιωνίου Ζωής και καθε ψυχικής δροσιάς(Ιωαννης 1:4,4:14,7:37-38,10:9,11:25-26) και σε καλεί τον ιδιο να εμπιστευτείς, προσωπικό Σωτήρα σου να τον δεχτείς, και στην Αιώνια ζωή και εσύ να μπεις. Αμήν!  

No comments:

Post a Comment