Popular Posts

Monday 11 July 2016

ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΜΑΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ.

Ο Χριστός ειναι η πηγή της ζωής.(Ιωάννης 1;4,7;37) Το *νερό* που θα  που θα σε αναστήσει, και την ψυχή και την καρδιά και το μαραμένο σώμα σου θα αναγεννήσει είναι η ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον Χριστό.

Χωρίς τον Χριστό μ' ολη σου την καρδιά -όπως η αιμορραγούσα που επι δώδεκα χρόνια έτρεχε στους γιατρούς-  να τον εμπιστευτείς και απο τον ίδιο να εξαρτηθείς, ιατρεία από τους γιατρούς δεν θα δεις. 
Από την ανίατη αρρώστια σου θεραπευτείς όταν και από τ' Άγιο Πνεύμα του θα γεννηθείς ξανά όταν του ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδιά σου, οταν τον εμπιστευτείς και του δόσεις το τιμόνι της ζωής σου. Οταν προσφυγεις σ' Αυτόν. «Αν κανείς προσφύγει ΣΕ ΜΕΝΑ ως είσοδο , θα ΣΩΘΕΙ.Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή» (Ιωαννης 10:9) «Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σε ΜΕΝΑ και να πινει.Οπως το λεγει η γραφή , ποτάμια ζωντανού νερου θα Ξεχυθούν απο εκείνον που Πιστευει ΣΕ ΜΕΝΑ» (Ιωαννης7:37) 

Αν η Ζωή μου δεν έχει το θαύμα του, την υπογραφή του θα ήταν άδεια. Η πηγή της ζωής οχι μονο της αιωνίου μετά θάνατο, αλλα τώρα της δυναμικής που δροσίζει τα κόκαλα και την ψυχή είναι ο Χριστός . Ποτάμια ζωντανού νερού, έτρεξαν μεσα απο την καρδιά της αιμορραγούσας που άγγιξε τον Χριστό,  και μέσα απο καθε άρρωστο λεπρό, τυφλό, παράλυτο που ο Χριστός άγγιζε, και χάρη στο άγγιγμα του ο κουφός απόκτησε την ακοή του, ο τυφλός την όραση του και οι ετοιμοθάνατοι  έλαβαν την ευλογημένη παράταση ζωής που και εσύ τόσο πολύ επιθυμείς. 
Φίλε , την παράταση της ζωής που επιθυμείς να αποκτήσεις απο τον Χριστό θα την λάβεις οταν με ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ΠΙΣΤΗ τρέξεις/έρθεις  σ' Αυτόν. 
Στον Χριστό με πίστη έτρεξα το 1988 με το φορτίο μου -την ανίατη αρρώστια της Χριστίνας μου- την τυραννική σχιζοφρένεια,  που και αν ειχα εκατομμύρια  δολάρια κανένας γιατρός δεν θα μπορούσε ποτε να την κάνει καλά, ούτε και ποτε θα μπορούσε. 
Φίλε μου που σ' αγαπώ, βγάλε την ΕΛΠΙΔΑ σου στον Χριστό, πήγαινε ο ίδιος στον Χριστό. Ο Χριστός δεν άφησε  αγιάτρευτο κανέναν που έτρεξε σ' Αυτόν, αλλά και τον γιάτρεψε και του χάρισε την Αιώνια Ζωή
Η αμετακίνητη καρδιακή πίστης στον Χριστό σώζει :" H ΠΙΣΤΗΣ σου Σ' ΕΣΩΣΕ
Ο Χριστός χάρη στην απέραντη αγάπη γιάτρεψε όλους που ήρθαν σ' Αυτόν, και  παράταση ζωής γεμάτης υγεία, σφρίγος και χαρά θα δώσει και σ' εσένα οταν τρέξεις σήμερα σ' Αυτόν και Σωτήρα σου τον δεχτείς!! 
Εκεί που η δύναμης της Ιατρικής επιστήμης τελειώνει αποκαλύπτεται και ΑΡΧΙΖΕΙ η ΔΥΝΑΜΗΣ του Σωτήρα μας Χριστού. Αμήν!

No comments:

Post a Comment