Popular Posts

Wednesday 6 July 2016

ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ????

Φίλοι μου Καλησπέρα σας.
Σήμερα ξύπνησα με την σκέψη οτι ο πεθερός μου που πέθανε πριν πέντε χρόνια δεν ήταν κακός, αλλά ήταν πονεμένος που δεν είχε την δύναμη να έρθει στον Χριστό. Ήταν ένας αυτοδημιούργητος επιτυχημένος βιομήχανος, που τα κύματα της αποτυχίας και ακολούθως της παρακμής της υγείας του τον χτύπησαν στα 67 του χρόνια. 
Ο Whillem ο πεθερός μου γλύκανε πολύ μετά από τα 70 του χρόνια. Εκτιμούσε που του μίλαγα για τον Χριστό, αλλα δυστυχώς δεν είχε την δύναμη να έρθει στον Χριστό, να τον εμπιστευθεί με την καρδιά του.
Φίλοι μου, αδέλφια μου τι ειναι ο άνθρωπος και η ανθρωπινή Ζωή μας ; 
"O κάθε άνθρωπος ειναι σαν το χορτάρι κι ολη η ανθρωπινή δόξα σαν το λουλούδι του χορταριού. Το χορτάρι ξεράθηκε και το λουλούδι του έπεσε." (Α.Πετρου 1;24,Ψαλμός 103:15-16)
Και στα 74 και αν ζήσεις και αν και 84 τα περάσεις, τα χρόνια μας κάτω στην γη ειναι απειροελάχιστο μόριο της μετά θάνατο αιωνιότητας που ολοι μας < εσύ και εγώ> θα περάσουμε η με τον Χριστό που σταυρώθηκε για να φορτωθεί πάνω του τις δικες μας αμαρτίες ( Α.Πετρου 2;24) η μακριά του αν διστάζουμε , αν φοβηθούμε να του ανοίξουμε την καρδία μας και Σωτήρα μας να τον δεχτούμε.
Κανείς μας αγαπητέ μου φίλε δεν θα μπει στον Παράδεισο χάρη στην δική του δικαιοσύνη -χάρη στα δικά του καλά έργα- αλλα μονο χάρη στην δικαιοσύνη του Θεού να μην καταλογίζει την αμαρτία στον αμαρτωλό που στον Γιο του τον Χριστό προσφύγει , του ανοίξει την καρδιά του και τον εμπιστευτεί. (Ιωάννης 10:9,)
<<Γιατί όλοι έχουν αμαρτήσει και βρίσκονται μακριά από τη δόξα του Θεού. Ο Θεός όμως τους ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΤΑΛΛΑΓΜΑ με τη χάρη του. Γι' αυτό έστειλε τον Ιησού Χριστό να μας ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ από την αμαρτία. Θεός τον όρισε- τον Χριστο- να γίνει,δια πίστεως με το σταυρικό του το ΜΕΣΟ ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ των αμαρτιών, δείχνοντας την αγάπη του και συγχωρώντας τις αμαρτίες που έγιναν στο παρελθόν εξαιτίας της ανεκτικότητάς του. Έτσι ο Θεός φανερώνει την αγάπη του στον έσχατο αυτό καιρό, και δείχνει καθαρά ότι είναι και δίκαιος και δικαιώνει όποιον πιστεύει στον Ιησού.>> (Ρωμαίους 3;23-26) 
Άνοιξε φίλε μου με θάρρος και πίστη την καρδιά σου στον Χριστό και στην Ευλογία του Πατρός και εσυ θα μπεις, και μαζί με κάθε μακάριο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ απο τον Χριστό αμαρτωλό στον παράδεισο και εσύ θα βρεθείς . ΑΜΗΝ!!|





No comments:

Post a Comment