Popular Posts

Saturday 23 July 2016

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΩ

Αν τον Χριστό ποτέ σου σωτήρα σου δεν τον δεχτείς, ποτε σου στον παράδεισο δεν θα μπεις. Όταν εγω δεν μπορώ τον Χριστο σωτήρα μου να τον δεχτώ τον εαυτό μου ζημιώνω, και την ψυχή μου  για πάντα αποκλείω απο την ευλογημένη παρουσία του. 
Όταν με πόνο στην καρδία μακριά απο τον Χριστό βρεθείς, τότε μετά θάνατο θα ειναι πια αργά το σφάλμα σου να επανορθώσεις και στην ευλογία του να μπεις.
Φιλε μου, αν τον Χριστό τώρα που είσαι στην ζωή αρνηθείς σωτήρα σου να τον δεχτείς( Ιωάννης 1:12.Αποκάλυψη 3:20) μετά θάνατο την εκλογή σου θα σεβαστεί, και μακριά του για πάντα θα αποκλειστείς.
Στον Παράδεισο  μαζι του δεν θα βρεθείς εσυ που εν Ζωή τον ίδιο και το κάλεσμα του «Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην Πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου κα χτυπώ. Αν ακούσεις τη Φωνή μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την Πόρτα, θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα δειπνήσουμε μαζι»(Αποκάλυψη 3 :20)  επίμονα αγνοούσες.
Ο Χριστός  σ' ολους μας  ΔΙΝΕΙ το προνόμιο ΣΩΤΗΡΑ μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ και στην Βασιλεία του να μπούμε !!! 
"Κύριε Ιησού Χριστέ συγχώρησε με που τόσα χρόνια μακριά  σου ζούσα και το κάλεσμα σου αγνοούσα. Σε παρακαλώ ελα στην Ζωή μου καιι ας γίνει το δικό σου ΘΕΛΗΜΑ στη ΖΩΗ μου." Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό, γιατί σ' ΑΓΑΠΑ και θέλει να σε ΣΩΣΕΙ και ΘΑ σε ΣΩΣΕΙ αν του ΔΟΘΕΙΣ και ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ !!!

No comments:

Post a Comment