Popular Posts

Sunday 31 July 2016

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ/ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ???

Ναι ειναι δυνατον αν δεν εχεις ολοκληρωςκαι ,   υποταχθεί στον Χριστο οπως οι αποστολοι, και η Μαρια η Μαγδαλυνη που ειχε σωθει απο τον Χριστο όπως εγω, αλλα ειχε επισης αντιθέτω  με εμενα στο θελημα του τελειως υποταχθει, και γι' αυτο δεν ειμαι ο ανθρωπος που θα έπρεπε απο τοσα χρονια να ειμαι, γιατι αλλαγη χωρις αυτοθυσία, χωρις πληρως να υποταχθω/εις στον Χριστο δεν γινεται.
Ο Χριστος ειναι σωτηρας   μου εδω και 38 χρονια αλλα οχι Κυριος καθε πτυχής της ζωης μου, και γι' αυτο υπαρχει η αντιξοοτητα στην ζωη μου, η αιχμαλωσία και δυστυχία και οχι η πληρης ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ που θα επρεπε να υπάρχει στην ζωη μου.
Η μαρτυρια μου ειναι  ηρθα να σας δω, και την αγαπη του Χριστου να σας μεταδώσω.
Ο Χριστος ομως πιστευω οτι λεει σε μενα και στον καθενα που ταυτιζεται με αυτα που λεω << Δεν θα ειμαι μαζι σου στο πλευρο σου οσο δεν παραδιδεις καθε τομεα και πτυχη της ζωης σου>> !!
Ο Χριστος κυταζει να παραδώσω/ουμε καθε τομεα της ζωης μας σ' Αυτον. Αν εγω τον αποκλείσω απο καποιον τομεα της ζωης μου, ταυτοχρονα εχω αποκλείσει και την ευλογια του και δυναμική ζωη που πηγαζει απο Αυτον απο την ζωη μου. Εχω γνωρίσει σκληραδα στην ζωη μου και εγινα δυσκολος, δυστροπος και σκληρός, αλλα τωρα με την ΧΑΡΗ του απο την σκληραδα μου και ολα τα αλλα θα απελευθερωθώ και στην πληρη ευλογια του και δυναμικη ζωη που στα υπάκουα παιδια του χαριζει και εγω θα μπω. Αμην !!
Χριστε μου για την υπομονή σου, και την μεγαλη χαρη σου απο τα βαθη της καρδιάς μου σ'  ευχαριστω. !!!!     

No comments:

Post a Comment