Popular Posts

Tuesday 25 September 2012

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο KYΡΙΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ


Φιλοι μου μερικοι απο σας που σας αγαπω νομιζεται οτι ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ειναι ο μικρουλης ο θεουλης, ισος αλλα Λιγακι ανωτερος απο τους Αγιους .
Φιλοι μου ο Ιησους Χριστος ειναι απαραμιλος ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ με κανεναν. Οταν ηρθε στην γη ηρθε αφου ΚEΝΩΣΕ τον ευατο του απο την Θεϊκη του Δοξα και πηρε τη μορφη δουλου(Φιλιππησιους 2:6-11)
Ο Χριστος ειναι αυτος που ΣΤΕΡΕΩΣΕ το ΣΥΜΠΑΝ , ειναι ο ΔΙΜΙΟΥΓΟΣ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ και καθε διμιουργηματος συμπεριλαμβανομενης και της μητερας του και καθε αλλης ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ απο τον πρωτοπλαστο Αδαμ και την Ευα μεχρι την τελευταια ψυχη πρωτου επανελθει κατω εδω στην Γη < τα Παντα μεσω Αυτου ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ...... και γι'Αυτον εχουν ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ. Και ειναι ΑΥΤΟς που Υπηρχε ΠΡΙΝ απο ολα και τα ΠΑΝΤΑ σχουν ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ χαρη σ' ΑΥΤΟΝ(Κολοσσαεις 1:15-17)

Και σημερα Ο ΘΕΟΣ της ΔΟΞΗΣ ο Πανταχου παρων Κυριος Ιησους Χριστος για αλλη μια φορα χαρη στο ΜΕΓΑΛΟ του ΕΛΕΟΣ παρολο που εισαι (οπως καποτε ημουν και εγω) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ και ΤΙΠΟΤΕ μα ΤΙΠΟΤΕ απολυτως δεν Μπορεις να κανεις για να Κερδισεις την εισοδο στην βασιλεια του σε ΚΑΛΕΙ να του ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδια σου και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην ΑΙΩΝΙΑ Ζωη και εσυ να ΜΠΕΙΣ.(Αποκαλυψη 3:20,Ιωαννης 1:12-13)

Σου ευχομαι Χωρις Επιφυλαξη την καρδια σου στον ΧΡΙΣΤΟ να την ανοιξεις Σωτηρα και κυριο σου να τον δεχτεις και στην ΧΑΡΑ του και στην Αιωνια ζωη και εσυ να μπεις !!!

No comments:

Post a Comment