Popular Posts

Friday 28 September 2012

H ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ.

Φιλοι μου ο αμαρτωλός δεν εχει δικαιώματα επειδη ο μισθός, η ανταμοιβή που πληρώνει η Αμαρτια ειναι Θάνατος (Ρωμαίους 6:23) δηλαδη αιώνια ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ απο την παρουσία του θεου, και μονο χαρη στη σταυρική Θυσια του Χριστου που Θυσιάστηκε για να φορτωθεί τις αμαρτίες του κόσμου έχει ΕΛΠΙΔΕΣ. 
Ο αμ
αρτωλος αν ΔΕΝ ΔΟΘΕΙ στον Χριστο και Κυριο και Σωτηρα του ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΕΙ, ΔΕΝ εχει καμία ελπίδα απο τον ΘΕΟ να δικαιωθεί και στον παράδεισο να ΜΠΕΙ.

Το Ευαγγέλιο βροντοφωνάζει και λεγει ΔΙΚΑΙΩΘΕΝΤΕΣ δια Πίστεως εχουμε ειρήνη με τον θεο.(Ρωμαίους 5:1) Η δικαίωσης μας δεν προπορεύεται αλλα ακολουθεί και ειναι συνεπεια της καρδιακής ατομικής μας πιστης, ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ απο τον Χριστό. 
Πρεπει δηλαδη να προϋπάρξει να προηγηθεί η δικη μας ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗΣ, ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ απο τον Χριστό, πρεπει Πρώτα να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΎΜΕ και Σωτηρα και Κυριο μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ και μετα απο τον θεο θα ΔΙΚΑΙΩΘΟΎΜΕ.
Αν τον Χριστο αρνηθούμε Σωτηρα και Κύριο μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ, απο τον Θεο ΔΕΝ θα δικαιωθούμε.

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ δεν είναι ουτε μαγικη, ουτε εκκλησιαστική αλλα ατομική, ειναι το ΔΩΡΟ της ΧΑΡΗΣ του θεου σε καθε αμαρτωλο που τον Χριστο τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και Κύριο και Σωτήρα του τον ΔΕΧΤΕΙ !

«Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ του θεου <η Σωτηριακη δηλαδη Έγκριση του Αμαρτωλού> σαν βάση εχει την Πιστη (και εννοείται την καρδιακή ατομικη ανεπιφύλακτη) στον Ιησού Χριστο, και προσφέρεται Σ' όλους τους ανθρώπους , αλλα ΙΣΧΥΕΙ πανω Σ' όλους εκείνους που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΟΝΤΕ χωρις καμια διάκριση. Γιατι ΟΛΟΙ αμαρτησαν και βρίσκονται ΜΑΚΡΙΑ απο την δοξα του θεου.Ετσι η ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ τους γίνεται ΔΩΡΕΑΝ με τι δικη του χαρη, μεσω του ΑΠΟΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ εργου του Ιησου Χριστου, τον οποιον ο Θεος ορισε να γινει το μεσο ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ με το ιδιο του το αιμα»(Ρωμαιους 3:22-25)

Δηλαδή τα χαρμόσυνα νεα ειναι οτι ΟΠΟΙΟΣ τον Χριστο ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και του ΔΟΘΕΙ θα ΣΩΘΕΙ, αλλα οποιος εχει Θρησκευτικη ΥΠΕΡΟΨΙΑ και ΔΕΝ καταδειχτεί τον Χριστό Κυριο και Σωτήρα του να τον ΔΕΧΤΕΙ, ΔΕΝ θα ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ αλλα μακριά απο τον Πάτερα, τον Χριστό και αγιο Πνευμα για πάντα θα Βρεθει ! 

'Κυριε Ιησου Χριστε σου ανοίγω την καρδια μου ΟΜΟΛΟΓΩ οτι ειμαι αμαρτωλός και σου Ζητω να με συγχωρέσεις και ΑΣ ΓΙΝΕΙ το δικο σου θέλημα στη Ζωη μου' ειναι η προσευχή που αν ειλικρινής ΘΑ ΣΩΣΕΙ τον ακυρωθέντα στον Χριστό αμαρτωλό.

No comments:

Post a Comment