Popular Posts

Monday 17 September 2012


Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΑΘΕΡΗ.

Φιλε μου διανοηθηκες ποτε οτι ο Χριστός που σ'Αγαπά υπερβολικά ειναιαιχμάλωτος στην Ζωη σου και αδυνατεί με τις Ευλογίες του να σε κατακλύσειεπειδη αρνείσαι την Αυτανεξαρτησια σου να απαρνηθεις και επιμένεις να κάνεις τοθέλημα σου και οχι το δικο του ; 
Φιλε μου το Ευαγγέλιο μας βεβαιώνει οτι ο ΘΕΟΣ εχει εναν Φθόνο μια καλή Ζήλεια για μας «ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΝΤΙΖΗΛΟΥΣ .Το ΟΝΟΜΑ μου ειναι " Θεος που ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟΚΛΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ » (Δευτερονόμιο 34:14) και λυπάται πολυ οταν χαραμίζουμε τα χρόνια μας εκπληρώνοντας τις ανεπίτρεπτες και βλαβερές για την μας ψυχή αμαρτίες. 
Φίλοι στην ευλογία του θεου μπαίνουμε μονο μεσα απο τον ΣΤΕΝΟ δρομο της ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΕΩΣ  του εγώ μας, οταν το εγω μας εκθρονίσουμε και τον ΧΡΙΣΤΟ καλωσορίσουμε στην καρδιά μας Κύριο μας και Θεό μας, και αρχίσουμε να υπακούμε την φωνή του Αγίου του πνεύματος, και ΠΑΨΟΥΜΕ να κάνουνε αυτα που μας γουστάρουν ! 

Η καταπληκτική ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ αγάπη του Χριστου φιλε μου δεν θα φέρει κανενα αποτελεσμα στην Ζωη μας αν πρώτον τονΧριστο Σωτηρα και Kύριo μας δεν τον δεχτούμε και δεύτερον αν δεν του ΔΏΣΟΥΜΕ τα ινία, το τιμόνι της Ζωής μας. 

Στο μετρό που στον Χριστό θα παραδοθεις θα ευλογηθεις, και στο μετρο που θα αρνηθούμε το θελημα του να ασπαστουμε χάνουμε απο τις ευλογίες του

Η αγαπη του Χριστου δεν παραβιάζει ποτε την θεληση μας και στο μετρο που στην θέληση του ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ θα ευλογηθουμε.Βασικα σήμερα τα ΠΙΣΤΑ του παιδια εχουμε την ιδια απεριόριστο σταθερή Αγαπη που ειχαν και οι Απόστολοι αλλα μονό στο μετρο που θα απαρνηθούμε τον εαυτο μας θα καρποφορησουμε και θαμπουμε σ' oλες τις ευλογίες που εχει για μας. 

Οσο πιο μικροί για χαρη του Χριστου γίνουμε τοσο πιο πολυ θα μας χρησιμοποιήσει και με την δικη του δυναμη θα μας προικίσει. 
Στο μέτρο που θα ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΜΕ απο τον ΧΡΙΣΤΟαπο τον Χριστό θα ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ και θα φέρουμε καρπο πολυ 

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΕΝΟΣΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΏΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥΕιναι η προσευχή που ο Χριστος θα απαντήσει και με την δικη του δύναμη θα σε προικίσει για να κάνεις το θέλημα του.

No comments:

Post a Comment