Popular Posts

Tuesday 18 September 2012

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ.


Αδελφε μου ο λογος του θεου λεγει οτι παρόλο που ολοςο λαος του ισραηλ που ηταν περιτμημενος- το αντίστοιχο του σημερινού μας βαπτίσματος- και ολοι έφαγαν και ήπιαν απο το ιδιο Πνευματικο νερο που πήγαζε απο τον Πνευματικο βραχο ..που τους ακολουθούσε απο τον ΧΡΙΣΤΟ, ομως ολοι ΔΕΝ μπηκαν στην ΕΥΛΟΓΙΑτου.(Α.κορινθιους 10:1-6)
Το ιδιο συμβαίνει και σημερα, ολοι μας απο μωρα μας νηπιοβαπτισαν, και ολοι μας εκατοντάδες φορες κοινωνησαμε, αλλα την ΚΑΡΔΙΑ μας λίγοι απο μας την ΑΝΟΙΞΑΜΕ στον Χριστο και λίγοι με ολη μας την Καρδια τον βραχο της ζωης τον Ιησου Χρστο εμπιστευτήκαμε!
Φιλε μου ουτε η περιτομή εσωσε τον λαο του θεου τοτε, ουτε το βάπτισμα μεσα απο την νεφελη και θάλασσα(Α.κορινθιους10:2) ουτε ολες οι αιματηρες θυσιες και Λειτουργιες και νομοι που ακολουθυσαν αλλα ΜΟΝΟ ο ΧΡΙΣΤΟΣ εσωσε μια χουφτα αμαρτωλων που με ολη τους την καρδια τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ , και Κυριο και Σωτηρα τους τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ !
'Σ'Αγαπώ Κυριε και θα κανω οτιδηποτε και αν μου πεις 'ειναι η προσευχη που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλο.
'Θα ηθελα να ζουσα σε εγγυτητα με σενα κάνοντας το θέλημα σου’ εναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλο.
Ο Χριστος θα απαντησει καθε ειλικρινή προσευχη Αφιερώσεως σ' ΑΥΤΟΝ, και με ενδύματα Σωτήριας θα ντύσει τον καθενα που ΣΩΤΗΡΑ και Κυριο του τον ΔΕΧΤΕΙ !(Ιωαννης 1:12-13,Αποκαλυψη 3:20)

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΗ
Φιλε μου απο την προσωπική σου πείρα γνωρίζεις καλα οτι εξαντλεισαι ευκολα.
Υπαρχει ομως μια ΠΗΓΗ αιωνιου Ζωης που οποιος ποιεί απο Αυτη την Πηγη λαμβανει Αιωνια Ζωη, και προικιζεται για ολη του τη ζωη με την παρουσια του Αγιου πνευματος και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ τον ΑΦΗΣΕΙ ουτε θα τον ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ (Εβραιους 13:5) αλλα θα μπορεί απο τα 'Νερα του Αγιου Πνευματος να Ξεδιψαει.
«όποιος, όμως, πιει από το νερό που εγώ θα του δώσω, δεν θα διψάσει στον αιώνα• αλλά, το νερό που θα δώσω σ' αυτόν, θα γίνει μέσα του πηγή νερού, που θα αναβλύζει σε αιώνια ζωή.»(Ιησους Χριστος-Ιωαννης 4:14)
Φιλε μου αν ταπεινωθεις και τον Χριστο Σωτηρα σου ΔΕΧΤΕΙΣ,στην Αιωνια ζωη και εσυ θα μπεις και απο τα δροσερα 'νερα’ του Αγίου Πνευματος συνεχεια και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ οποτε τον Χριστο καρδιακα θα πλησιάζεις θα δροσίζεσαι και θα καθοδηγησαι!!!

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΟΔΗΓOYN.
Φιλε μου αγνοώ αν εχεις δοθεί στον Χριστο η ακομα το συζητάς με τον εαυτο σου αλλα αν τον Θεο αγαπάς και επιθυμείς να κανεις το θελημα του οι ΛΟΓΟΙ του ΧΡΙΣΤΟΥ που στο ευαγγελιο θα τους ΒΡΕΙΣ ειναι αυτοι που αν τους ΑΣΠΑΣΘΕΙΣ στην τελεια ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ θα σ'οδηγήσουν.
Θα μεταμορφωθείς και απο όλα τα κουσούρια σου θα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ (εσυ και εγω) μονο οταν μ 'ολη μας την καρδια στα λογια του Χριστού ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ.

Για να Σωθείς ομως πρεπει τα ΛΟΓΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ να τ' ασπαστεις, το καλεσμα του να απαντήσεις, και μετα που θα σε ΣΩΣΕΙ τα λογια του ενα, ενα να τα κανεις δικας σου, να τα μασησεις, να τα υιοθετησεις γιατι αυτα ειναι που θα μας ΜΕΤAΜΟΡΦΩΣΟΥΝ. AΣ τον ασπαστουμε και απο την εγωιστια μας θα απελευθερωθουμε

No comments:

Post a Comment