Popular Posts

Monday 10 September 2012

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ

  Ειναι ο λογος του Κυριου για τον καθενα που κυριο και Σωτηρα του τον εχει ΔΕΧΤΕΙ.

" Αν κανεις ανοικει στον Χριστο ( δηλαδη του ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ και Σωτηρα του τον εχει ΔΕΧΤΕΙ ) ειναι ενα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΜΑ! Τα παλια περασαν , τωρα πια εχουν γινει ΟΛΑ καινουργια.(B.Kορινθιους 5:17).
Παψε να προχoρας και να συμπεριφερεσαι με τον Παλιο τροπο συμπεριφορας γιατι ο Χριστος εβαλε το Αγιο Πνευμα του μεσα στην καρδια σου και σε προτρεπει να μεταμορφωθεις να αποκτησεις μια καινουργια αξιοπρεπη Χριστιανικη ειρηνικη και Αγια συμπεριφορα, να ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ την Αμαρτια και κανενας λογος σαπρος να μην βγαινει απο τον στομμα σου, και μας ζητα καθε Πικρια, θυμο, οργη και αγενη ομιλια κα βλασφημια να ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ απο την συμπεριφορα μας καθως και καθε αλλη κακια, αλλα Ευσπλαχνια και Συγχωρητικοτητα να μας  χαρακτηρηζει οπως Xαρακτηριζε και τον Χριστο.(Eφεσιους 4:31-32)

Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

H εντολη του Κυριου για καθε Πιστο του Παδι ειναι η ριζικη μεταμορφωσης του, ειναι να απαλλαγει απο καθε χουι και ανεπιτρεπτη κακια συνηθεια και συμπεριφορα ασπαζομενος μια καινουργια κλιμακα αξιολογησεως και ενα καινουργιο τροπο σκεψεως και εκτιμησεως στην Ζωη.< Και μη συμμορφώνεστε στον τροπο Ζωης του κοσμου τουτου, αλλά μεταμορφώνεστε καλλιεργωντας εναν ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ τροπο ΣΚΕΨΕΩΣ διαμέσου τής ανακαίνισης του νου σας, ώστε να δοκιμάζετε τι είναι το θέλημα του Θεού, το αγαθό και ευάρεστο και τέλειο>. (Ρωμαιους 12:2)

O Χριστος επιθυμει και αναμενει καθε πιστο του Παιδι να προσεχει πως βαδιζει πως συμπεριφερται στην καινουργια αποκτηθεισα Χριστιανικη του Ζωη κανοντας καθε προσπαθεια να ευαρεστησει τον Κυριο του γιατι ειναι Πρεσβης  δικος του και τον εκπροσωπει. (B.κορινθιους 6:1-6)

No comments:

Post a Comment