Popular Posts

Saturday 15 September 2012

Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ

Θα προτιμούσα να πεθάνω απο βαριεστημάρα παρα ν ανοίξω την καρδια μου και τον Χριστο Σωτηρα μου να τον δεχτω ειναι η απάντησης της καρδίας αυτων που αγνοούν τον Χριστο Σωτηρα τους να τον δεχτούν !

 Γι αυτόν που παρασύρθηκε απο την κούφια θρησκεία αντι καρδιακή προσωπική κοινωνία με τον Χριστό τα νεα ειναι δυσάρεστα, ο θεος θα τιμήσει την εκλογή της καρδιάς του τον Χριστο να ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙ και μετα θάνατον μακριά του Χριστού για παντα θα βρεθεί σύμφωνα με την εν Ζωη προτίμηση της καρδιάς του.

Οσοι αρνούνται τον Χριστό Σωτήρα τους να τον δεχτούν για πάντα μακριά του θα βρεθούν. Φιλε μου μάθε να διακρίνεις την αλήθεια του Ευαγγελίου, γιατι μονο αν διακρίνεις και ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ του Ευαγγελίου στην Ευλογια του θεου θα μπεις.

Μαθε να ζεις την Ζωη ασπαζόμενος και εφαρμόζοντας βιβλικές αρχές, γιατι μονο αν εφαρμοζεις τις αρχές του ευαγγελιου θα προοδεύσεις στην Ζωή σου, θα εχεις Ειρήνη, γαλήνη, και καθε αλλη Ευλογία.

Η Σωτηρία φίλε μου ειναι το Δώρο του θεου στην απάντηση της ΚΑΘΑΡΗΣ ΣΥΝΗΔΗΣΗΣ στο κάλεσμα του Χριστου (A.Πετρου 3:21.Ιωαννης 1:12-13,Αποκάλυψη 3:20) και με το βάπτισμα που ακολουθει ΟΜΟΛΟΓΕΙ οτι τον Χριστο εχει ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ για την Σωτηρια της ΨΥΧΗΣ τουO ΠΙΣΤΕΥΣΑΣ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΘΕΙΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ"(Mαρκος 16:16)

No comments:

Post a Comment