Popular Posts

Thursday 6 September 2012


Η ΠΑΡΑΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΑΛΛΑ Η ΒΙΒΛΙΚΗ ΠΙΣΤΗΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ

by Stelios Fellas ·
Φίλε μου η Πίστης που εχει διαμορφωθεί απο τις παραδόσεις που εχουν τροποποιήσει και αναιρέσει τα ΛΟΓΙΑ  του Χριστού και τις διδασκαλίες των Αποστόλων ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ασχέτως πόσο Φαντασμαγορική και τελετουργική φαίνεται,  ειναι αντιβιβλικη και δεν σ' οδηγεί στον  ΧΡΙΣΤΟ  να ΠΑΡΑΔΩΘΕΙΣ ουτε απο Αυτον να ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ για να ΣΩΘΕΙΣ αλλα σου καλλιεργεί την εντύπωση οτι μέσω των λειτουργιών και άλλων τελετών της Εκκλησίας θα Σωθείς !                                            

Φιλε ΜΟΝΟ αν ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ στον Χριστο  οπως επεστρεψε ο τελωνης και ο Λυστης εις τον Σταυρο και μ' ολη την καρδια  σου τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ θα ΣΩΘΕΙΣ.
Αν επιμένεις τα λόγια του Χριστου και τις διδασκαλίες των Αποστόλων ν' αγνοείς και μέσω των Λειτουργιών  και Αντιβιβλικων Μυστήριων να σωθείς στην Βασιλεία του Χριστού ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ αλλα μακριά του μετα θάνατον θα ΒΡΕΘΕΙΣ !                                                                                                                                                                                              
 Σου ευχομαι το Ευαγγέλιο με Προσοχή να διαβάσεις.
Σου ευχομαι το Αγιο Πνεύμα να σε φωτίσει να διακρίνεις και ν' ασπαστείς την ΑΛΗΘΕΙΑ και σαν τον Τελώνη και τον Ληστή στον σταυρό, τον Ιησού Χριστό μ'ολη την καρδιά σου να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και Σωτηρα και Κυριο σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ !

Γιατί Φιλε μου ΔΙΑ ΟΥΔΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ- ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ η ΣΩΤΗΡΙΑ κι ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΔΟΣΜΕΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ μεσω  του οποιου να μπορουμε εμεις να ΣΩΘΟΥΜΕ(Πραξεις 4:12) ειναι η αλήθεια που βροντοφώναξε ο Απόστολος Πέτρος στους Ιερείς όταν τον ανέκριναν Χάρη ποιου Ονόματος και Δύναμης ο εκ γενετής Παράλυτος έγινε καλά.

Φίλε μου η Πιστης που ΣΩΖΕΙ είναι η Πρωταρχική απλή καρδιακή Πιστης και που ΔΕΝ ΑΛΑΞΕ τα τελευταία δυο χιλιάδες χρόνια.                                                                                                                                                                                             
Ακόμα τα Λογια του ΧΡΙΣΤΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ και όποιος αμαρτωλός και σήμερα μ 'όλη την καρδιά του τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ του  τον ΔΕΧΕΤΑΙ απο τον ΧΡΙΣΤΟ θα ΣΩΘΕΙ και στην Αιώνια Ζωή θα μπει.

Σου Εύχομαι οπως ο καθε Σωσμένος αμαρτωλός και εσυ να ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΣ και απο τον Χριστό και ΝΟΝΟ να  ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ και θα ΣΩΘΕΙΣ .

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ' ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ, ΘΑ ΣΩΘΕΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΒΟΣΚΗ"(ΙΩΑΝΝΗς 10:9)   

No comments:

Post a Comment