Popular Posts

Thursday 27 September 2012

ΕΙΣΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ;

Το αν εχεις προσωπική σχέση με τον Χριστό η δεν έχεις είναι αυτό που θα καθορίσει αν στον παράδεισο θα μπεις η μακριά απο τον Χριστό θα αποκλειστείς.|
Φιλε μην ταυτίζεις την Σωτηρία με την Θρησκεία , γιατι η Σωτηρία ειναι το ΔΩΡΟ του Θεου στον αμαρτωλό που τον Χριστο εμπιστευτεί και Κυριο και Σωτηρα του τον ΔΕΧΤΕΙ.(Ιωαννης 1:1...2-13,3;16,Αποκάλυψη:20)
Σωτηρία δεν ελαβαν οι Θρήσκοι Ιερείς, γραμματείς και Φαρισαίοι ουτε η πελώρια πλειοψηφία του ΘΡΗΣΚΟΥ λαου Ισραήλ, αλλα έλαβε η Σαμαρείτης, Ο Ρωμαίος εκατόνταρχος, ο δεσμοφύλακας του Αποστόλου Παυλου,ολοι εκεινοι που δεν ησαν προσκολλημένοι παγωμένοι στην θρησκεια γιατι η καρδια τους ηταν σωστη, ηταν ευαισθητη στον Χριστο, οπως επισης η καρδια της Λυδιας,των αποστολων, και των αλλων ταπεινων αμαρτολων συμπεριλαμβανομενου και του λυστη εις τον σταυρο.
Κανενας απο εκεινους που σωθηκαν δεν ειχε θρησκευτικη υπεροψια, δεν ηταν προσκομμενος στην θρησκεια του αλλα είχαν ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΤΑΠΕΙΝΕΣ καρδιές, και δεν δίστασαν τον Χριστο ανεπιφύλακτα να τον εμπιστευτούν και Σωτηρα τους να τον δεχτούν.
Φιλε μου αν ΔΕΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ την καινούργια Ζωη με τον Χριστο Σωτηρα σου και στο πλευρό σου δεν θα την γευτείς.Αυτο ει-ναι το Αιωνιο μηνυμα Σωτηριας που ο Χριστος κήρυξε στον ευσεβεστατο δάσκαλο των γραφών Νικόδημο και που ποτε δεν έπαψε να ισχύει «Αληθεια εινι και στο τονιζω πως αν κανεις ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να δει τη Βασιλεια του Θεου»(Ιωαννης 3:3)
Ο Χριστος ΧΑΡΙΖΕΙ προσωπική σχεση μαζι του σ' όποιον τον εμπιστευτεί και Σωτηρα και Κυριο του τον ΔΕΧΤΕΙ και ΟΧΙ η θρησκεια.
Φιλε μου κατάλαβε το, οτι ολοι έχουμε Πνευματικό Καρκίνο,το Ευαγγέλιο αποκαλεί τον καθενα που στον Χριστο δεν εχει δοθεί ΝΕΚΡΟ(Εφεσιους2:5), και μονό αν στον Χριστο δοθείς απο τον πνευματικό σου καρκινο θα απαλλαχτείς, θα Αναγεννηθείς και στην Αιώνια ζωη με τον Χριστο θα μπεις!
Φιλε μου μην φθονείς, μην ζηλεύεις τον αναγεννημένο, δώσου στον Χριστο και ο Χριστος και εσενα θα σε Αναγεννήσει και Αιώνια Ζωη μαζι του θα σου χαρίσει.
Φιλε μου αν στον Χριστο με ειλικρίνεια και μ'ολη σου την καρδια του ΔΟΘΕΙΣ και Σωτήρα και Κύριο σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ θα σε αναγεννηση , θα σου ΔΟΣΕΙ την ευλογημένη καινούργια σου ζωή μαζι του!
Διάβασε τις γραφές να διαπιστώσεις οτι ο καθένας που στον Χριστο δόθηκε και Σωτηρα του τον ΔΕΧΤΗΚΕ απο τον Χριστο ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ , ελαβε το Καινούργιο του Παρών μαζι του.

No comments:

Post a Comment