Popular Posts

Saturday 8 September 2012

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΛΟΓΙΑ

Οι πατέρες του έθνους μας στον Χριστό ειχαν ΔΟΘΕΙ και στον Χριστο ειχαν ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ και απο Αυτόν είχαν ΕΥΛΟΓΗΘΕΙ, αντιθέτως εμεις σήμερα ειμαστε προσωπολάτρες, εγωιστές, νταήδες και κατά βάθος άθεοι ΧΩΡΙΣ Χριστό και Θεό αφού ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ τον Χριστό Σωτήρα και Κύριο μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ !

Φίλοι μου το γεγονός οτι ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ τον Θεό Ιησού Χριστό Σωτήρα και Κύριο μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ πιστοποιεί οτι είμαστε ΑΘΕΟΙ χωρίς Θεο και Χωρίς Χριστό αφου ΘΕΟΣ και Κύριος ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ .

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ αποκατάστησε σε μας την πίστη των πατέρων μας, οχι καινή θρησκευτικότητα αλλα ΠΙΣΤΗ που ΣΩΖΕΙ, Πίστη σ εσένα τον Σωτήρα του κόσμου και τον σωτήρα του Έθνους μας.
Απελευθέρωσε μας απο την ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ θρησκοληψία και απο την φοβία να σε ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ και ΣΩΤΗΡΑ και Κύριο μας να σε ΔΕΧΤΟΥΜΕ.
Χάρισε μας ταπεινοφροσύνη και απάλλαξε μας απο την αλαζονεία να νομίζουμε οτι είμαστε ομφαλός του κόσμου, χάρισε μας διάκριση, αυτογνωσία, πνεύμα κοινωνικής Πρόνοιας, ανιδιοτελειας και σεβασμό προς τους άλλους και προς ΕΣΕΝΑ, και χάρισε μας το ΕΛΕΟΣ σου και την ΠΑΡΟΥΣΙΑ σου να ξεπεράσουμε αυτη την ΚΡΙΣΗ και να ξαναβρούμε το γέλιο την αυτοπεποίθηση και την επιτυχία, ΕΙΡΗΝΗ,ΓΑΛΗΝΗ και ΕΥΗΜΕΡΙΑ που είναι Δωρα δικά σου και που χαρακτηρίζουν τους ευλογημένους από σένα λαούς.

KYΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΕΙΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ Ειναι η προσευχή που Σωζει τον αμαρτωλό και που αποκαθιστα την σχεση του με τον ΘΕΟ.

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΟΥ ΑΝΟΙΚΩ, ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ
Ειναι η προσευχή που Σώζει τον αμαρτωλό και του χαρίζει ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ με τον ΘΕΟ
φίλε μου μην Διστάζεις στον Χριστο να ΔΩΘΕΙΣ και στην Σωτηρια που ΧΑΡΙΖΕΙ και εσύ να ΜΠΕΙΣ.

No comments:

Post a Comment