Popular Posts

Sunday 23 September 2012

Η ΠΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ.

Χθες είπαμε οτι ο Χριστός ειναι ο 'Ηλεκτρομαγνήτης η σε ΕΛΚΥΕΙ η σε ΑΠΩΘΕΙ, και οτι αν η καρδιά σου ΕΛΚΥΕΤΑΙ απο τον Χριστο εισαι ευλογημένος γιατι στον Χριστο θα ΔΟΘΕΙΣ και Κύριο και Σωτήρα σου θα τον ΔΕΧΤΕΙΣ και μ'αυτόν στον θρονο της καρδιας σου θα επιθυμείς ολες τις ήμερες της Ζωής σου να ζεις.

Ο Χριστος θα ειναι γαι σενα το ΠΑΝ. Ο Κύριος ο Θεος σου ο αρραβωνιαστικός σου, ο ΜΟΝΟΣ στον οποιο καθε δύσκολη στιγμη θα τρέχεις, και σε κάθε αλλη θα τον ΥΜΝΕΙΣ και που ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ θα επιθυμείς να τον δοξολογεις γιατι σ' έβγαλε απο το βασίλειο του σκοτους και σε μετέθεσε στην βασιλεία του, στην βασιλεια του ΦΩΤΟΣ (Κολοσσαεις 1:13,Α.Πετρου 2:9) και της Αιωνιου Ζωης μ' Αυτον !!!!
Αν ομως ΔΕΝ ΕΛΚΥΕΣΑΙ απο τον Χριστό, τοτε στον Χριστο ΠΟΤΕ σου ΔΕΝ θα παραδοθεις, και ΠΟΤΕ σου Κυριο και Σωτηρα σου ΔΕΝ θα τον ΔΕΧΤΕΙΣ- κερακι ισως να συνεχίσεις να του ανάβεις, και κοινωνία καπου καπου θα λαμβάνεις- αλλα καρδιακά σε απόσταση ΘΑ τον Κρατάς αφου η ΔΟΞΑ του το Μεγαλείο του και η Θυσία του Δεν εχουν αγγίξει την καρδιά σου.
Φιλε μου η ΠΙΣΤΗΣ που ΣΩΖΕΙ ειναι ατομική και καρδιακή. Θυμήσου τρια περίπου εκατομμύρια ησαν οι Εβραίοι τον καιρό του Χριστού και ολοι είχαν την ΙΔΙΑ Δοσμένη απο τον Θεό στον Μωϋση Πίστη, ποσοι ομως ΔΟΘΗΣΑΝ και ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ τον ΧΡΙΣΤΟ και ΣΩΘΗΚΑΝ ;
Πολύ λίγοι.
Μήπως και απο τις δέκα Παρθένες που ειχαν ολες την ιδια ΠΙΣΤΗ δεν Σωθηκαν ΜΟΝΟ οι ΠΕΝΤΕ που  ησαν στον Χριστο ΔΟΣΜΕΝΕΣ και Ζουσαν καθε στιγμή της Ζωης τους προσδοκώντας την ΕΜΦΑΝΙΣΗ του, ενω οι άλλες πεντε που η Φλογα στα Λυχνάρια της καρδιάς  για τον Ιησου Χριστο τρεμοπάιζε -ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ-  απο την γαμήλιο τελετή δεν αποκλείστηκαν; (Ματθαιος 25:1-13)

Φίλε μου  ο Χριστός ΣΩΖΕΙ καθε αμαρτωλό που η καρδια του τον 
επιθυμεί, τον Τιμα, τον Αγαπα, τόν εχει ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ, και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ του εχει ΔΕΧΤΕΙ, και οχι απλώς εχει Πιστη= Θρησκεια αλλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ 'ΜΑΤΙΑ' για τον Χριστο, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ Γι' αυτόν. 


Σου εύχομαι ο ποθος της καρδιάς σου να ειναι για τον Χριστο, ο ιδιος να σε ΕΛΚΥΕΙ και σ' Αυτόν με ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ και χωρίς επιφύλαξή να του ΔΟΘΕΙΣ και απο τον Χριστο θα ΣΩΘΕΙΣ αν του ΔΟΘΕΙΣ !

Φιλε μου Η ΠΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΣΕ ΖΩΖΕΙ, αλλα η αμετακινητη ΠΙΣΤΗΣ στον Χριστο ΣΩΖΕΙ, γιατι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ αυτους που τον ΑΓΑΠΟΥΝ και του εχουν ΔΟΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ κα ΚΥΡΙΟ τους τον έχουν ΔΕΧΤΕΙ.

No comments:

Post a Comment