Popular Posts

Friday 18 November 2011

ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ;

ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ;

by Stelios Fellas on Wednesday, 16 November 2011 at 07:20
Σε παρα πολλα πρεπει ο Πιστος να Υποχωρει και να ειναι ειναι συγκαταβατικος αλλα ΜΠΟΡΕΙ να ειναι ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ οτι μονο ο ΧΡΙΣΤΟΣ ειναι η ΟΔΟΣ που οδηγει στο σπιτι του Πατρος.
« Εγω ειμαι η ΟΔΟΣ  και η Αληθεια και η Ζωη.και Κανενας ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ – ΔΕ ΦΘΑΝΕΙ στον Πατερα παρα ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ απο ΜΕΝΑ»(ιωαννης 14:6) ειπε ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ  στους μαθητες του.
 Χαρη στην ΜΕΣΗΤΕΙΑ του Χριστου και οχι χαρη στην δικη τους αξια μπηκαν στην Βασιλεια του ΘΕΟΥ οι μαθητες του, και χαρη στου Χριστου την ΜΕΣΗΤΕΙΑ  και εμεις σημερα μπορουμε να μπουμε στου Θεου την Βασιλεια γιατι ο ΧΡΙΣΤΟΣ που ειναι στα Δεξια του Πατρος ΑΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗ  εχει την ΙΕΡΩΣΥΝΗ και  ΜΠΟΡΕΙ να ΣΩΖΕΙ < στο ΠΑΝΤΕΛΕΣ > ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ  οσους ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΕ στον ΘΕΟ, αφου ΖΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ , ετσι ωστε ΝΑ ΜΕΣΙΤΕΥΕΙ γι’ αυτους.(Εβραιους 7:25)
Αν ΝΕΡΟΥΛΩΣΕΙΣ ομως τον λογο του θεου και AΨΗΦΙΣΕΙΣ την Αληθεια του Ευαγγελιου οτι  ο ΧΡΙΣΤΟΣ ειναι ο ΜΟΝΟΣ που ΜΠΟΡΕΙ να ΣΩΖΕΙ Για ΠΑΝΤΑ ολους οσους ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΕ  στο ΘΕΟ, στην ΣΩΤΗΡΙΑ του ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ!!!
  Φιλε μου καμια ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ δεν θα σου στοιχησει την ΑΙΩΝΙΑ σου ΖΩΗ εκτος και  αν ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ  την Διδασκαλια οτι  στην Σωτηρια του ΧΡΙΣΤΟΥ θα μπεις  ΧΩΡΙΣ να ΚΑΤΑΔΕΧΤΕΙΣ  τον ΙΗΣΟΥ  ΧΡΙΣΤΟ < τον ΜΟΝΟ ΜΕΣΙΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΟΥ και Ανθρωπων (Α.Τιμοθεου 2;5) > Σωτηρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ.

 Αγαπητε μου Φιλε κανεναν ο ΧΡΙΣΤΟΣ δεν θα αποκλισει απο την βασιλεια του που ανεπιφυλακτα τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και Σ’ αυτον Παραδωθει.
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ Σ’ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΩ ειναι η προσευχη που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλο.

No comments:

Post a Comment