Popular Posts

Friday 18 November 2011

ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΕΠΙΔΟΣΗΣ, ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΖΩΗΣ, Η ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ;

by Stelios Fellas on Thursday, 17 November 2011 at 08:14


Αυτο που μας Παραδοθηκε ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ειναι η Πιστης και οχι η Σωτηρια. Οτι ο Χριστος ειναι Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ολου του κοσμου και ΣΩΖΕΙ καθε αμαρτωλο που ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ σ’ αυτον (ιωαννης 1:29,3:16).Οτι το Ευαγγελιο ειναι η ΔΥΝΑΜΗΣ ΘΕΟΥ για ΣΩΤΗΡΙΑ στον καθενα που πιστευει.(Ρωμαιους 1:16). Οτι ο Ιησους Χριστος ειναι η ΟΔΟΣ και η Αληθεια κα η Ζωη και κανεις δεν ερχεται στον Πατερα παρα ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ απο τον ΧΡΙΣΤΟ.(ιωαννης 14:6)οτι ολο το Ευαγγελιο ειναι ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ και ΑΨΕΥΔΕΣ .
Αυτο που Διδασκει το Ευαγγελιο ειναι οτι η δικη μας ΕΠΙΔΩΣΗ και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ γιατι η ΣΩΤΗΡΙΑ δεν ειναι ΣΥΝΕΠΕΙΑ της Προσπαθειας του αμαρτωλου ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, και ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ που ΕΛΕΕΙ (ρωμαιους 9:16). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΥΧΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ (Εφεσιους 2;9)
Και ουτε μπορουμε να ΛΑΒΟΥΜΕ την ΣΩΤΗΡΙΑ ως ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ επειδη Συμετεχουμε σε μια Εκκλησια, στην παραδωση, στις νηστιες και στα Πανυγυρια και ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ εκκλησιαστικες παραδωσεις αλλα την καρδια μας ποτε ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ στον ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟ.
Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ της ΧΑΡΗΣ του ΘΕΟΥ σε καθε αμαρτωλο που τον ΧΡΙΣΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και απο αυτον και ΜΟΝΟ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ.(Ιωαννης 1:12,3;16,5:24,6:35,40,8:51,10 :9,10;28-29,11;25)
« ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ ΕΧΕΤΕ ΣΩΘΕΙ < το ευαγγελιο βεβαιωνει αυτους που ανεπιφυλακτα ανοιξαν την καρδια τους στον Χριστο και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ τους τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ και με ΟΛΟ τους το ειναι Σ’ αυτον ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΑΝ> ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ. ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΥΧΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ < βεβαιωνει ο Απ.Παυλος τους ΣΩΣΜΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ που τον Ιησου Χριστο Σωτηρα και Κυριο τους δεχτηκαν> ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΛΑ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΙΝΟΜΑΣΤΕ Μ’ ΑΥΤΑ»(Εφεσιους 2:8-10)
Η ΣΩΤΗΡΙΑ ειναι το ΔΩΡΟ του ΘΕΟΥ και τα εργα που ΣΙΓΟΥΡΟΤΑ θα ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ειναι αυτα που ο ιδιος ο ΘΕΟΣ προετοιμασε για να προχωρησουν σ’ αυτα τα ΠΙΣΤΑ του ΠΑΙΔΙΑ !!!!

No comments:

Post a Comment