Popular Posts

Saturday 12 November 2011

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΗΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ.

by Stelios Fellas on Monday, 07 November 2011 at 08:13


Ο Ιησους Χριστος ειναι η ΠΗΓΗ της Ζωης « Μεσα απο ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΗΛΘΕ η ΖΩΗ και ο ιδιος ειναι το ΦΩΣ των ανθρωπων.»(Ιωαννης1:4) και αν ο Ανθρωπος στο Χριστο ΔΕΝ ΔΩΘΕΙ ειναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ και στην Βασιλεια του δεν θα μπει.
Γιατι λεει το Ευαγγελιο οτι Ο Χριστος ηταν στον κοσμο , και μεσω αυτου διμιουργηθηκε ο κοσμος.. και στους δικους του ΗΡΘΕ και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ . Σε οσους ομως ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ , σ’ αυτους ΕΔΩΣΕ το προνομιο ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ.(Ιωαννης 1:9-12)
Κανενας δεν γεννιεται ΠΑΙΔΙ ΘΕΟΥ. Γεννιεσαι Ελληνας, Γεννιεσαι Ιταλος,Ισπανος, δηλαδη ανθρωπος αμαρτωλος και για να ΣΩΘΕΙΣ πρεπει στον ΧΡΙΣΤΟ οπως ο Αποστολοι και εσυ να Παραδωθεις και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ.
Εκτος απο τον Χριστο ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ αλλο ουτε απο ΚΑΝΕΝΑΝ αλλο δεν βισκεται – δεν μπορεις να παρεις- την ΣΩΤΗΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ προσωπο διαφορετικο απο τον ΧΡΙΣΤΟ που μπορει να σου τη ΔΩΣΕΙ.( Πραξεις 4:12)
Δεν μπορεις να λαβεις την Σωτηρια απο την Μητερα του Χριστου που την ΑΓΑΠΟΥΜΕ και την ΤΙΜΟΥΜΕ γιατι η ΣΩΤΗΡΙΑ απο τον ΧΡΙΣΤΟ ΠΗΓΑΖΕΙ και στον ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ και πρεπει καθε αμαρτωλος να ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙ και ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ να ΑΠΟΤΑΝΘΕΙ αν θελει στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ να ΜΠΕΙ.
Ενα Ειναι το ΠΟΤΑΜΙ με το ΖΩΝΤΑΝΟ νερο και Η ΠΗΓΗ του ειναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ αν απο το ΝΕΡΟ που δινει ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα πιεις για Παντα ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ « Αν διψαει καποιος σ’ ΕΜΕΝΑ να ΕΡΧΕΤΑΙ και να ΠΙΝΕΙ»(Ιωαννης 7:37) « Οποιος Πιει απο το νερο που ΘΑ ΤΟΥ ΔΟΣΩ ΕΓΩ, αυτος ΟΧΙ, δε ΘΑ ΔΙΨΑΣΕΙ ποτε. Απεναντιας, το νερο που θα ΤΟΥ ΔΟΣΩ, θα ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ του πηγη που ΘΑ ΑΝΑΒΛΥΣΕΙ ΝΕΡΟ ΖΩΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ»(Ιωαννης 4:14). Και αυτο τον λογο τον ειπε για να δηλωσει οτι ΑΥΤΟΣ ειναι ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ « Οποιος Πιει απο το νερο που ΘΑ ΤΟΥ ΔΟΣΩ ΕΓΩ, αυτος ΟΧΙ , δε ΘΑ ΔΙΨΑΣΕΙ ποτε» Απο τον Χριστο ηπιαν νερο Αιωνιου Ζωης η Μητερα του και ΟΙ Αποστολοι και ολοι οι Σωσμενοι Χριστιανοι και οποιος ΔΕΝ ΚΑΤAΔΕΧΤΕΙ ΝΑ παει ο ιδιος στον ΧΡΙΣΤΟ και απο τον ιδιο ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ να του ΖΗΤΗΣΕΙ που σ’ ολη του τη ΖΩΗ τον ειχε ΑΓΝΟΗΣΕΙ στην ΒΑΣΙΛΕΙΑ του ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ.
Αγαπημενε μου αδελφε/η απο την Αρχη μεχρι το Τελος το Εργο της Σωτηριας ειναι του ΘΕΟΥ, Ο πατερας απαλα σκουνταει τον αμαρτωλο στον Χριστο (Ιωαννης 6:44) Tο αγιο ΠΝΕΥΜΑ μιλαει στην καρδια του αμαρτωλου και βεβαιωνει οτι η ΣΩΤΗΡΙΑ προερχεται ΔΙΝΕΤΑΙ απο τον ΧΡΙΣΤΟ, και ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ τον ΑΜΑΡΤΩΛΟ που ΘΑ του ΔΩΘΕΙ και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ (Ιωαννης 1:12).

Κυριε Ιησου Χριστε ΕΛΑ στη ΖΩΗ μου και ΖΗΣΕ μαζι μου ΟΛΕΣ τις ημερες της Ζωης μου ειναι η προσευχη που ΣΩΖΕΙ τον Αμαρτωλο. Ταπεινωσου ανοιξε την καρδια σου στον ΧΡΙΣΤΟ και ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΘΑ ΜΠΕΙΣ

No comments:

Post a Comment