Popular Posts

Saturday 12 November 2011

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΛΑΜΨΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

by Stelios Fellas on Thursday, 03 November 2011 at 07:22
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΛΑΜΨΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΨΥΨΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ , ΤΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΩΝ, ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΣΤΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ , ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ την δικη  ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ και του επουρανιου Πατερα μας.
Κυριε Ιησου Χριστε  Συγχωρεσε μας Κυριε που που Προσκυνησαμε και προσκυνουμε τα Αδελφια μας τους κοιμηθεντες Αγιους και την Μακαρια Μητερα σου και ΕΣΕΝΑ ΑΝΟΟΥΜΕ. Συγχωρεσε μας που στηριξαμε την αποστασια μας στις  παραδωσεις  και στην εκκλησιαστικη διδασκαλια  και αντι ΝΑ ΤΡEΧΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕΝΑ  που ειπες « ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΕΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ  ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ» ΑΓΝΟΗΣΑΜΕ το καλεσμα σου και ο καθενας μας ετρεξε στον ΕΜΠΙΣΤΟ και στην Εμπιστη της καρδια  του/ης και ΟΧΙ Σ’ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΥΣΕΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ.
Κυριε Ιησου Χριστε μεσα απο το μεγαλο σου ΕΛΕΟΣ και ΧΑΡΗ παραβλεψε τα αμαρτηματα του λαου σου και χαρισε μας ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ, ΛΥΤΡΩΣΕ μας απο αυτο τον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΡΑΧΝΑ που επεσε πανω μας, απελευθερωσε μας απο την ΦΤΩΧΕΙΑ μας την οικονομικη και την Πνευματικη, απο τα ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΒΑΡΗ, απο την θλιψη μας και απο τα μαυρα συνεφα που σκεπαζουν τον οριζοντα μας , και απο καθε Λατρεια και ΔΟΞΟΛΟΓΕΙΑ που ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΗΝΕΤΑΙ  ΣΕ ΣΕΝΑ και στον ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ μας ΠΑΤΕΡΑ απο τον ΟΠΟΙΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟΡΕΟΥΝ.Εφεσιους 1:3.  
Επισκεψου μας Κυριε και ΧΑΡΙΣΕ  ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΙΑΤΡΕΙΕΣ , ΑΠΕΛΕΥΕΘΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΜΕΝΟΥΣ  και ΑΙΧΜΑΛΟΤΙΣΜΕΝΟΥΣ απο τον σατανα. Θεραπευσε και Γιατρευσε τους Πασχοντας απο ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ,  αυτους που ειναι χωρις Ελπιδα. Στους πενθουντες και απογοητευμενους δωσε τους χαρα , στους ασθενεις δωσε τους ΔΥΝΑΜΗ και ΥΓΕΙΑ, και ανοιξε τα ματια και την καρδια  σ’ αυτους που με πισμα εως τωρα σε ΑΓΝΟΟΥΣΑΝ και  την ΣΩΤΗΡΙΑ σου και εσενα ΧΡΙΣΤΕ μου ακομα μεχρι σημερα ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ.
Κυριε ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ  μεσα απο  το μεγαλο ελεος  σου ΛΑΜΨΕ την ΔΟΞΑ  ΣΟΥ  και ΠΟΤΙΣΕ τις καρδιες  του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Λαου σου με ΒΡΟΧΗ και  καταραχτες  Πνευματικων Ευλογιων με την ΑΝΑΖΟΠΗΡΩΣΗ των καρδιων των πιστων σου Παιδιων και με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  παρα πολλων καινουργιων Πιστων  ωστε το Ονομα σου το ΑΓΙΟ παλι να δοξασθει και τραγουδια και Ποιηματα ΔΟΞΟΛΟΓΙΑΣ για σενα να ακουσθουν και μετανοιωμενοι  χιλιαδες σε σενα να ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ και Στην ΕΥΛΟΓΙΑ σου να ΜΠΟΥΝ.
Στο ΑΓΙΟ και Ενδοξο ονομα σου ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ προσευχομεθα.

No comments:

Post a Comment