Popular Posts

Saturday 12 November 2011

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΟΦΡΟΝΙΣΗ – ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΜΟΥ.

by Stelios Fellas on Wednesday, 02 November 2011 at 07:18
Ειναι πια καιρος να εχω συναισθηση οταν Παρεκτρεπομαι και Παρασυρομαι και κατσαδιαζω τον εγγονο μου,η υψωνω την φωνη μου σε καποιο οικογενειακο μου προσωπο  αντι να εχω ελεγχο, ΥΠΟΜΟΝΗ και ηρεμια. Δεν εχω καμια δικαιολογια  εικοσι τεσερα χρονια μετα την Σωτηρια μου ακομα να παρασυρομαι και να Παρεκτρεπομαι. Η ομολογια μου ειναι δεν παω καλα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
 Ο Αποστολος Ιακωβος μου μιλαει και απαιτει απο ολους μας τον ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟ  της γλωσσας , λεει σε μενα Πρωτα πρωτα αλλα και σε  ολους  μας οτι πρεπει να δαμασουμε τους εαυτους μας  και να παψουμε να να παρεκτρεπομεθα  νομιζοντας οτι δικαιως οργισθηκαμε.
Ευτυχως ο Αποστολος Παυλος μας λεει οτι  οτι Ο ΘΕΟΣ μας δινει την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – την νικη εναντιον οιασδηποτε παρεκτροπης – ΜΕΣΩ του Ιησου Χριστου του Κυριου μας και επιπλεον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καμια περιπτωση καταδικης για εκεινους που ΑΝΗΚΟΥΝ στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ και ΔΕΝ ΖΟΥΝ συμφωνα με τις επιθυμιες της σαρκας αλλα με την οδηγια του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.(Ρωμαιους 7:25,8:1)
Ολη η Δοξα ας ειναι στον Κυριο που δεν με ΕΣΩΣΕ χαρη στην ΑΨΟΓΗ συμπεριφορα μου αλλα λογο της ΜΕΓΑΛΗΣ του ΧΑΡΗΣ και ΕΛΕΟΥΣ οταν ημουν ακομα ΝΕΚΡΟΣ εξ’ αιτιας των παραπτωματων με ΖΟΩΠΟΙΗΣΕ (μου εδωσε ενα καινουργιο Παρων με το ΑΓΙΟ Πνευμα  του μεσα μου που Ποτε δεν θα με αφησει ουτε θα με ΕΓΚΑΤΑΛΙΨΕΙ)μαζι με τον Χριστο < και ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ(ρωμαιους 3;22,28)> και χαρη στη δικη του ΧΑΡΗ ΜΕ ΕΣΩΣΕ – (Εφεσιους 2:4-9)
Δωρεα ελαβα την Σωτηρια  το  οταν ανεπιφυλακτα και Μετανοιωμενος< που επι τοσα χρονια ΑΓΝΟΟΥΣΑ την ΧΑΡΗ και το ΕΛΕΟΣ του Σωτηρα μου ΧΡΙΣΤΟΥ> ανοιξα την καρδια μου και ΔΕΧΤΗΚΑ τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ προσωπικο μου ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ μου.
Η Σωτηρια Αγαπημενε  μου Αδελφε/η ειναι το ανεκτιμυτο ΔΩΡΟ του Θεου στον καθενα  που τον ΧΡΙΣΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του Τον ΔΕΧΤΕΙ. Η ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ  ομως της ΣΩΤΗΡΙΑΣ που Δωρεα λαμαβανουμε ειναι η ΔΙΚΗ μας ΕΥΘΥΝΗ και ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ που αν με ολη μας την καρδια ασχοληθουμε θα ΔΟΣΕΙ καλους και ΩΦΕΛΙΜΟΥΣ καρπους.
Το να παραδεχομαι  τις αδυναμιες μου ειναι ο βασικος ορος του σωσμενου Χριστιανου.  Η ΖΩΗ μαγγιας για τον Σωσμενο Χριστιανο εχει Πεθανει. Ο σωσμενος Χριστιανος ειναι καινουργιο διμιουργημα . Η μαγγια εχει πεθανει, και μετα που θα  ΛΑΒΕΙ την Σωτηρια την θα πρεπει να αφιερωθει ΚΑΡΔΙΑ ΨΥΧΗ και Σωματι στην ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ στην καλιεργεια της ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ του . Δεν Μπορει καποιος να πει οτι κατεργαζομαι την Σωτηρια που ελαβα αν δεν ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ την ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ του. Απο την κατεργασια της συμπεριφορας μου θα Φανει αν ΚΑΤΕΡΓΑΣΘΗΚΑ την ΣΩΤΗΡΙΑ που μου χαρισε ο ΚΥΡΙΟΣ οταν σ’ αυτον ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΑ.
Πανω απο ολα και πριν απο ολα Φιλε μου πρεπει να επιθυμεις να ΣΩΘΕΙΣ , και πρεπει τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, και οταν ανεπιφυλακτα Σωτηρα και Κυριο σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ και απο τον ιδιο ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ τοτε την ΣΩΤΗΡΙΑ σου θα ΠΡΕΠΕΙ με ολη σου την καρδια και με ολο σου το ειναι να φροντισεις να την ΚΑΤΕΡΓΑΣΘΕΙΣ.

No comments:

Post a Comment