Popular Posts

Saturday 12 November 2011

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ.

Αγαπητε μου αδελφε χθες πληροροθηκες οτι  ΚΑΘΕ Σωτηρια που ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ απο τον Χριστο ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ, και οτι αν ελπιζεις απο αλλους εκτος απο τον Χριστο να λαβεις την ΣΩΤΗΡΙΑ η επιθυμια σου θα ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΗ.
ΘΑ ΕΧΩ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΟΙΚΩ στον ΧΡΙΣΤΟ, αλλα αν ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΩ στον ΧΡΙΣΤΟ οτι και να κανω σ’ οποιους και να αποτανθω, ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ με τον ΧΡΙΣΤΟ τον Πανταχου Παντα Παρων ΘΕΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ !
Οσοι ΑΝΟΙΚΟΥΝ στον Χριστο μετα Θανατον ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, και οσοι ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΟΥΝ στον Χριστο,οσοι δηλαδη
αγνοησαν το καλεσμα του και ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΑΝ Σωτηρα τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ φυσικα μετα θανατον δεν ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ μαζι του.
ΤΟ ΠΕΙΜΑ ΣΟΥ να ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ οτι μονο  ο ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ επι Γης ΘΕΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ειναι ο ΜΟΝΟΣ που ΜΠΟΡΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ να σου  ΧΑΡΗΣΕΙ ειναι αυτο που θα σου ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΕΙ την ΣΩΤΗΡΙΑ.
 ‘ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΤΟΥΜΕ’ ειναι η προσευχη που ΑΝΟΙΓΕΙ την Οδο για την επιστροφη στον Χριστο.
Ο Χριστος ειναι ο ΙΣΧΥΡΟΣ Πανταχου Παντα Παρων ΘΕΟΣ που ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ τον αμαρτωλο που θα παραδεχτει οτι  Αυτος ειναι ο ΜΟΝΟΣ που  ΑΜΑΡΤΙΕΣ  ΣΥΓΧΩΡΕΙ και  ΣΩΤΗΡΙΑ ΧΑΡΙΖΕΙ, και με μετανοιωμενη καρδια ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ θα του ΖΗΤΗΣΕΙ που απο ΑΓΝΟΙΑ  επι χρονια τον ειχε ΑΓΝΟΗΣΕΙ.   
Αν ομως ΥΠΟΤΙΜΑΣ τον ΧΡΙΣΤΟ και Πιστευεις οτι απο αλλου, απο αλλους μπορεις να λαβεις ΣΩΤΗΡΙΑ χωρις Σ’ αυτον ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙΣ και ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ να ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ για παντα ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙΣ και ΠΟΤΕ Σου στην ΒΑΣΙΛΕΙΑ του ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ, ΠΟΤΕ σου στον Παραδεισο ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ασχετως απο ποιους αλλους και αλλες εξαρτηθεις.
Σου ευχομαι τον ΧΡΙΣΤΟ να ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΣ ανεπιφυλακτα Σωτηρα σου και ΚΥΡΙΟ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην ΣΩΤΗΡΙΑ του να ΜΠΕΙΣ.(ιωαννη2 1;12,3;16,36,5:24)

No comments:

Post a Comment