Popular Posts

Friday 18 November 2011

ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΠΟΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΙ.

ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΠΟΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΙ.



Κανενας απο τους ουρανιους πολιτες τους συγχωρεμενους αμαρτωλους που βρισκοντε και θα βρεθουν στον Παραδεισο δεν βρεθηκαν εκει λογο της μεσιτειας η μεσολαβειας καποιου η λογο της δικης τους αξιας αλλα ΜΟΝΟ επειδη ΑΦΙΕΡΩΘΗΚΑΝ στον ΧΡΙΣΤΟ.
Μονο οι ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΙ στον Χριστο δηλαδη αυτοι που δεν διστασαν τον Χριστο Κυριο και Σωτηρας του να τον ΔΕΧΤΟΥΝ(ιωαννης 1:12) και απο το Πνευμα του το Αγιο να ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΝ (ιωαννης 3:4,7) που η Αγια γραφη τους αποκαλει ΑΓΙΟΥΣ ειναι ΤΟΠΟΓΡΑΜΜΕΝΟΙ στον Παραδεισο.
Πρεπει να εισαι *ΑΓΙΟΣ* δηλαδη ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ στον Χριστο , δικο του Πιστο του ΠΑΙΔΙ για να μπεις στον Πραδεισο. Ο καθε Αγιος δηλαδη ο καθε ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ στον Χριστο ειναι ΤΟΠΟΓΡΑΜΜΕΝΟΣ στον Παραδεισο.
Ο Παραδεισος ειναι η μετα ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑ του καθε Αφιερωμενου σ’ αυτον αμαρτωλου, γιατι ο Χριστος διαβεβαιωσε τα ΠΙΣΤΑ του Παιδια τους ΑΓΙΟΥΣ - ολους οσους εν ΖΩΗ αφιερωθηκαν σ’ αυτον, οτι οπου θα ειναι εκεινος θα ειναι και αυτοι,(ιωαννης 17:24) Δηλαδη ολοι εμεις που ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ μας τον ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ και Σ’ αυτον αν και αμαρτωλοι ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΔΟΘΗΚΑΜΕ και ΑΦΙΕΡΩΘΗΚΑΜΕ.
ΜΟΝΟ οι ΑΓΙΟΙ δηλαδη οι ολοι οι ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΙ στον ΧΡΙΣΤΟ ειναι στο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΠΟΓΡΑΜΜΕΝΟΙ.
Φιλε μου γεννιεσαι αμαρτωλος , αλλα αν στον ΧΡΙΣΤΟ ΔΩΘΕΙΣ – ΑΦΙΕΡΩΘΕΙΣ τοτε ξαναγενιεσε ΠΙΣΤΟ ΠΑΙΔΙ του *ΑΓΙΟΣ* δηλαδη ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ και μαζι με καθε αλλο ΑΓΙΟ -δηλαδη με καθε αλλο Δοσμενο αφιερωμενο αμαρτωλο -μπορεις και εσυ ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΕΣΑΙ στον Πατερα ΘΕΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΞΕΝΟΣ και Στερημενος δικαιωματων, αλλα εισαι ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ των ΑΓΙΩΝ (των αλλων Πιστων) και ανηκεις στην οικογενεια του ΘΕΟΥ.(εφεσιους 2:18-19)
Φιλε μου αν εν ΖΩΗ στον ΧΡΙΣΤΟ δεν εχεις ΔΟΘΕΙ – ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ και απο τον ιδιο ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ στον Παραδεισο δεν θα μπεις, γιατι στον Παραδεισο θα μπει ΜΟΝΟ οποιος απο τον ΧΡΙΣΤΟ εχει ΑΓΙΑΣΘΕΙ και απο το ΑΓΙΟ του Πνευμα ΒΑΠΤΙΣΘΕΙ επειδη σ’ αυτον εχει ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ.(ιωννης 1;12-13, 3:3,5,7 )
Κυριε Ιησου Χριστε ΔΕΞΟΥ με και ΣΥΓΧΩΡΑ με εμενα τον αμαρτωλο, ειναι η Προσευχη που σε συμφιλιωνει με τον ΧΡΙΣΤΟ.

Τα ακολουθα εδαφια αποτεινοντε στους Πιστους και το ευαγγελιο τους αποκαλει ολους ΑΓΙΟΥΣ : Πραξεις 9:13,32,41,26:10, Ρωμαιους 1:7,8:27,12;13,16;15, Α.Κορινθιους 1:2,Β.Κορνθ.1:1, Εβραιους 1:10, Ιουδας εδαφιο 3, Αποκαλυψη 5:8 κ.λ.π

No comments:

Post a Comment