Popular Posts

Sunday 20 November 2011

Οποιος πιστευει οτι η Θυσια του Χριστου θα τον ΣΩΣΕΙ θα ΣΩΘΕΙ και οποιος πιστευει οτι η Θυσια του Χριστου ισως τον ΣΩΣΕΙ ισως ΣΩΘΕΙ.

Φιλε μου η Πιστης σου στον Χριστο ειναι αυτη που θα σε ΣΩΣΕΙ και η δυσπιστια σου στον ΧΡΙΣΤΟ και στην αιωνια ΩΦΕΛΕΙΑ της σταυρικης του Θυσιας ειναι αυτη που θα σε αποκλισει απο την Σωτηρια. Η δυσπιστια των Θρησκων Εβραιων προς τον Χριστο ηταν η μοναδικη αιτια που τους αποκλισε απο την Σωτηρια  γιατι εμπιστευθηκαν περισσοτερο την ΘΡΗΣΚΕΙΑ τους παρα τον ΚΥΡΙΟ και ΔΙΜΙΟΥΡΓΟ τους.
Και το ιδιο πρεπει να προσεξουμε και εμεις σημερα να μην βαζουμε την Θρησκεια μας και Εκκλησια μας πιο ψηλα απο τον επι γης Θεο Πανταχου Παντα Παρων ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
Η αιτια οτι τοσο δυσκολευρετη ειναι η Σωτηρια ωφειλεται στο γεγονος οτι συγχεουμε την Πιστη με την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Επειδη γεννηθηκαμε στην Ορθοδοξη Εκκλησια συγχεουμε την Πιστη δηλαδη την βεβαιοτητα μας στην Υπαρξη του Χριστου, με την ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΠΙΣΤΗ = ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον ΧΡΙΣΤΟ.
Οπως καθε Ελληνας Πιστευω στην Υπαρξη του Μεγα Αλεξανδρου αλλα ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ στον Μεγα Αλεξανδρο. Η διαφορα μεταξυ πιστευω στην ΥΠΑΡΞΗ του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ,και  ΠΙΣΤΕΥΩ  δηλαδη ανεπιφυλακτα ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ τον Ιησου ΧΡΙΣΤΟ,< ανοιγω την καρδια μου ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ σ’ ΑΥΤΟΝ και του ΖΗΤΑΩ να ειναι Ο ΚΥΡΙΟΣ της ΖΩΗΣ μου, να ΖΗΣΕΙ αυτος μεσα απο μενα και οχι πια Εγω,  και ΔΙΔΩΜΑΙ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΕ Σ’ ΑΥΤΟΝ> ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
Η Πιστης, η καρδιακη παραδωσης που πηγαζει απο την ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ σ’αυτον ειναι ΑΥΤΗ που ΣΩΖΕΙ τον  αμαρτωλο. Και οχι η  ΠΙΣΤΗΣ  στην Υπαρξη του και στην θυσια του και στην  συμμετοχη μου στην παραδωση και στις Εορτες της Εκκλησιας μου.
Φιλε μου ειναι ευκολοτατο  να διαπιστωσεις αν ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΑΙ τον Χριστο η ΟΧΙ, γιατι κατα κανονα ολοι οι  ανθρωποι ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΕ σ’ εκεινον  ΠΟΥ  ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕ και οχι σ’ εκεινον που δεν του ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
Ολοι τρεχουν σ’ εκεινους  που εμπιστευοντε. Αν εσυ αδελφε μου ΤΡΕΧΕΙΣ στον ΧΡΙΣΤΟ εισαι ΜΑΚΑΡΙΟΣ γιατι ΕΜΠΙΤΕΥΣΕ τον Κυριο της ΖΩΗΣ αυτον ΠΟΥ ανεπιφυλακτα ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ , και ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ οι ΜΑΘΗΤΕΣ του οι Αποστολοι και ολοι οι ΣΩΣΜΕΝΟΙ εως σημερα αμαρτωλοι, αν ομως με τις Προσευχες σου ΤΡΕΧΕΙΣ σε αλλους, στην Μητερα του αυτο ειναι καθαρη ΕΝΔΕΙΞΗΣ οτι ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΙΣΤΕΥΕΣΑΙ , αλλα μπορεις και τωρα μαζι του να ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΕΙΣ  ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ να του ΖΗΤΗΣΕΙΣ που ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕΣ τοσα χρονια  να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ  και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ.  
Ανοιξε την καρδια σου Σημερα ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ στον Χριστο, ΠΑΡΑΔΩΣΟΥ σ’ αυτον, και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΘΑ ΜΠΕΙΣ και για ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ !!!

No comments:

Post a Comment