Popular Posts

Saturday 12 November 2011

ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΝ.

by Stelios Fellas on Wednesday, 09 November 2011 at 09:44

ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΝ.
Ειναι καιρος να ταπεινωθουμε και να ομολογησουμε οτι η Εκκλησια μας ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ κανεναν παρα ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ.
Ειναι καιρος να παραδεχτουμε την αληθεια του Ευαγγελιου Οτι τα αδελφια μας οι κοιμυθεντες Αγιοι ΔΕΝ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ αλλα στην Ευλογια του Πατρος στον Παραδεισο Ζουν.(ιωαννης 14:1-3)
Ειναι καιρος να παραδεχτουμε την αληθεια του Ευαγγελιου Οτι ενας ειναι ο ΜΕΣΙΤΗΣ – ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ μεταξυ ΘΕΟΥ και ανθρωπων ο Ανρωπος Ιησους Χριστος (Α.τιμοθεου2:5) και ΕΙΜΑΣΤΕ ολοι μας καθε στιγμη ΕΥΠΡΟΣΔΕΧΤΟΙ στον Χριστο που σταυρωθηκε για να μας Συμφιλιωσει με τον ΘΕΟ. και ΒΕΒΑΙΩΣΕ ολους μας και ειπε « ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΕΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(ματθαιος 1:28)
Ειναι καιρος ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ που το καλεσμα του Χριστου « ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΕΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(ματθαιος 1:28) ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΑΜΕ και χωρις δυσταγμο να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ωστε στην ΑΝΑΠΑΥΣΗ του να ΜΠΟΥΜΕ.
Ειναι καιρος να παραδεχτουμε την αληθεια του Ευαγγελιου οτι το ΝΗΠΙΟΒΑΠΤΙΣΜΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ, και οτι ο Θεος δεν κοιταζει το βαπτισμα σου αλλα ΚΟΙΤΑΖΕΙ την ΚΑΡΔΙΑ σου. « Γιατι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ του ΚΥΡΙΟΥ ειναι Εκεινος που ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ-ΚΑΡΔΙΑΚΑ ανοικει στον ΚΥΡΙΟ και εχει ΠΕΡΙΤΜΗΘΕΙ < ΒΑΠΤΙΣΘΕΙ> στην καρδια του απο το Αγιο ΠΝΕΥΜΑ και οχι Τυπικα»(Ρωμαιους 2:17-29)
Καιρος ειναι ασχετως σε πια Εκκλησια πηγαινουμε να ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ καμια Διδασκαλια που ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ τα λογια του ΧΡΙΣΤΟΥ και ΑΝΑΙΡΕΙ και ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ τις ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ και τα λογια των αποστολων. Το πιστευω μας να ειναι Βιβλικο και ΟΧΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ. Να ειναι το Συμβολο της Πιστεως που λαβαμε χωρις δογματικες αλλοιωσεις.
Καιρος ειναι ολοι ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ οτι ΜΟΝΟ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ ΣΩΖΕΙ και κανεις αλλος. Οτι και τα τρια προσωπα της Αγιας Τριαδος ειναι απολυτως ΙΣΑ, οτι Ενας ειναι Ο ΘΕΟΣ και αυτος ειναι Ο ΠΑΤΗΡ, ο Γιος και το Αγιο ΠΝΕΥΜΑ που παντοτε Υπηρχαν και παντοτε θα Υπαρχουν.
Καιρος ειναν να ΤΑΠΕΙΝΟΘΟΥΜΕ και να ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ οτι Η ΣΩΤΗΡΙΑ ειναι αμεταβιβαστη και οποιος επιθυμει στην Ευλογια του ΠΑΤΡΟΣ να μπει ΠΡΕΠΕΙ τον Ιησου ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ του να τον ΔΕΧΤΕΙ.(Ιωαννης 1:12)

No comments:

Post a Comment