Popular Posts

Wednesday 27 June 2012

Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ.

 Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΡΧΟΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
Το να πολεμάς και να ψεύδεσαι και να λες οτι τον Χριστό αγαπάς αλλα αρνείσαι σαν Κυριο και Θεο να τον τιμάς δεν σε ωφελεί, αλλα σε αποκλείει απο την Αιώνια Ζώη.
Γιατί στην βασιλεία του Χριστού δεν θα μπουν εκείνοι που του λένε Κύριε, Κύριε και τον Υποτιμούν και αρνούνται Κύριο και ΘΕΟ ομοούσιο και ίσο με τον Πάτερα να το παραδεχτούν, αλλά μόνο εκείνοι που επι τον επι Γης Πανταχού Πάντα Παρών ΖΟΩΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ τους τον Ομολογούν και τον ΤΙΜΟΥΝ.!
Κανένας που δεν παραδέχεται την  ΙΣΟΤΗΤΑ του ΓΙΟΥ με τον ΠΑΤΕΡΑ και Δεν τιμα τον ΧΡΙΣΤΟ οσο και τον Πατερα, (Ιωάννης 5;23) αλλα τον Θεωρεί λιγότερο απο τον Πάτερα (ως το Πρωτο Κτίσμα του Πατρος) στην βασιλεία του ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ.
Φίλοι μου το Ευαγγέλιο τονίζει οτι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ειναι η ΠΗΓΗ της Ζωής και οχι ο μεταδότης της Ζωης, και το Φως των ανθρώπων και οχι αυτος που καθρεφτίζει το Φως που φέγγει αλλά η ΠΗΓΗ του ΦΩΤΟΣ, ο ΘΕΟΣ ο αληθινός .(Ιωάννης 1:4-5)
O Χριστός είπε στην Μάρθα οτι εκείνος ειναι η ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και η ΠΗΓΗ της ΖΩΗΣ και οχι ο μεταδότης της Ζωης, οτι η Ζωη ΠΗΓΑΖΕΙ, ΞΕΚΙΝΑ απο ΑΥΤΟΝ « ΕΓΩ ειμαι η ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και η ΖΩΗ.Όποιος πιστεύει σ` έμενα και αν πεθάνει θα ζήσει.Κι` όποιος Ζει και Πιστευει σε μένα , αυτός οχι, δε θα πεθάνει ΠΟΤΕ» (Ιωάννης 11;25)
Φίλοι μου αν ηταν ο Χριστός το Πρωτο κτίσμα του πατρός <οπως οι Μάρτυρες υποστηρίζουν> θα ήταν ο ΔΕΧΤΗΣ της Ζωής, ο μεταδότης της ΖΩΗΣ και ΟΧΙ η προσωποποίησης και η ΠΗΓΗ της ΖΩΗΣ!!!
Στον Φίλιππο που του Ζητούσε να τους δείξει τον Πάτερα ΘΕΟ τον καθησύχασε και του είπε « Τόσο καιρό ΕΙΜΑΙ μαζι σας Φιλιππε, και ΔΕΝ με εχεις ΓΝΩΡΙΣΕΙ; Όποιος εχει δει ΕΜΕΝΑ , εχει ΔΕΙ τον Πάτερα.»(Ιωάννης 14:8)και το είπε αυτό γιατί ειναι ΟΜΟOYΣΙΟΣ και IΔΙΟΣ και ΙΣΟΣ με τον ΠΑΤΕΡΑ σε όλα, και αν εχεις ΕΜΠΙΣΤΕΥTEI και ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ στον ΧΡΙΣΤΟ εχεις ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ στον ΠΑΤΕΡΑ και τοτε θα δεχτείς την ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρός και του ΓΙΟΥ, και ΘΑ εχεις στην καρδια σου την Παρουσια του Πατρος και του Γιου και του Αγιου Πνευματος. Θα είσαι ΣΩΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ !
Η πιστη σου στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ  -που ειναι ΙΣΟΣ με τον ΠΑΤΕΡΑ και ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ με τον ΠΑΤΕΡΑ- είναι το κατώφλι της ΣΩΤΗΡΙΑΣ, αλλα αν τον ΧΡΙΣΤΟ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ στην Βασιλεια του ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ !!
¨Κυριε ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ οτι εσυ ΕΙΣΑΙ ο ΕΠΙ ΓΗΣ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ ΘΕΟΣ , και ανοίγω  τωρα την καρδιά μου και σε ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ της ΖΩΗΣ μου, ελα και Ζησε μαζί μου όλες τις ήμερες της Ζωής μου¨ ειναι η προσευχή που αν ειλικρινής ο Χριστός θα τιμήσει και θα ΣΩΣΕΙ τον αμαρτωλό.


No comments:

Post a Comment