Popular Posts

Friday 8 June 2012

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ

Που όλοι οι πολίτες της ασχέτως θρησκείας έχουν τα ίδια Προνόμια ,Ελευθερίες και Δικαιώματα, και καμία ομάδα πολιτών δεν έχει περισσότερα προνόμια και ελευθερίες, αλλά ο καθε πολιτης αυτης της χωρας ασχέτως της προσωπικής του Πίστης θα μπορούσε να κατέχει το ανώτατο αξίωμα, και κανένας πολίτης της να μην απειλείται και να υποτιμάτε και να θεωρείται λιγότερης αξίας λόγο της Θρησκείας του.

Που καμία Θρησκεία η Εκκλησία δεν θα ειχε προτεχουσα Θέση η ειδικά προνόμια απο το κράτος, αλλα η Πολιτεία θα ητο ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ απο την Εκκλησία. 
Που η εκκλησία με κάθε ελευθερία θα αγωνίζεται προσερχόμενη για την σωτήρια των Ψυχών του ποιμνίου της αλλα καμία Θρησκευτική Οργάνωση η εκκλησία Δεν θα συμμετείχε στην επικύρωση και ορκωμοσία των κυβερνήσεων,βουλευτών και λειτουργών της Πολιτείας. 

Που θα υπήρχε τέλειος και απόλυτος διαχωρισμός μεταξύ Πολιτείας και Εκκλησίας, Θρησκείας, και που το κράτος δεν θα μισθοδοτούσε ουτε θα επιδοτούσε καμια ΕΚΚΛΗΣΙΑ η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, αλλά οι πιστοί της κάθε θρησκείας μόνοι τους όπως και ειναι σωστό θα είχαν το προνόμιο έμπρακτα να δείξουν την αφοσίωση τους και εκτίμηση τους προς την εκκλησία τους συντηρώντας την οικονομικά. 

Ομολογώ οτι θαυμάζω τα κράτη που έχουν Φιλελεύθερα Πλουραλιστικά συντάγματα οπως ο Καναδάς, η Ολλανδία, Η Αμερική και η Γαλλία που σ`αυτά δεν επιτρέπετε στην Εκκλησία η Θρησκεία να Εξασκεί πολιτική ΦΙΓΟΥΡΑ και ΕΠΙΡΡΟΗ, αλλα όλοι οι πολίτες ασχέτως Θρησκείας , δόγματος έχουν όλοι τους τις ίδιες ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ και ΠΡΟΝΟΜΙΑ απο το σύνταγμα και καμία Εκκλησία δεν έχει Πολιτικά Προνομια η εξέχουσα θέση.

No comments:

Post a Comment