Popular Posts

Saturday 16 June 2012

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ Η ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ


Φίλε μου μην σου φαίνεται καθόλου παράξενο οτι ο κάθε άνθρωπος εχει την Ελευθερία να απορρίψει του Χρίστου την Σωτηρία, η  να ασπαστεί και να ΔΟΘΕΙ στον Χριστό  και στην ΣΩΤΗΡΙΑ του να ΜΠΕΙ. 

Πολλοί σήμερα πιστεύουν ακριβώς οπως και ο Εβραϊκός λαός πριν δυο χιλιάδες χρόνια, οτι  δεν  υπάρχει ανάγκη  τον Χριστό να  ασπασθούν για να σωθούν γιατι  ασχέτως με την καρδιακή τους επιλογή μέσω της Εκκλησίας τους θα σωθούν. 

Φίλε μου το Ευαγγέλιο τονίζει οτι  μόνο αν έχουμε δικαιωθεί δια ατομικης Πιστεως έχουμε ΕΙΡΗΝΗ με τον ΘΕΟ, μέσω του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, μέσω του οποίου και με βάση την ΠΙΣΤΗ, έχουμε αποκτήσει το ΔΙΚΙΩΜΑ  εισόδου στη ΧΑΡΗ- της ΣΩΤΗΡΙΑΣ του- στην οποία ΣΤΕΚΟΜΕΘΑ.(Ρωμαίους 5:1-2) 

Για να σταθείς στην  Χαρη του ΘΕΟΥ  πρέπει την Προσφορά  Σωτήριας του να την έχεις ΔΕΧΤΕΙ  και τον ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ σου να τον έχεις ΑΣΠΑΣΤΕΙ,(Ιωαννης 1:12,6:35,40,7:37,Αποκαλυψης 3:20) 

Φίλε μου η επιθυμία  άλλου η της Εκκλησίας να σου εξασφαλίσει ΣΩΤΗΡΙΑ  δεν έχει καμία ΥΣΧΗ, γιατί η σωτηρία είναι μεταξύ δυο προσώπων, μεταξύ του Θεού και του αμαρτωλού. 
Κανένας αλλος εκτός απο τον αμαρτωλό δεν θα καθορίσει την Σωτηρία του. Ο Θεός έδωσε σε κάθε αμαρτωλό την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και το ΠΡΟΝΟΜΙΟ τον γιο του τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ του να τον ΔΕΧΤΕΙ και στην Αιωνια ΖΩΗ να Μπει, η το κάλεσμα του  Χριστου να αγνοήσει και να απολεσθεί
(Ιωαννης 3;17-18) 
Ο Χριστός τόνισε οτι η Πόρτα της ΣΩΤΗΡΙΑΣ είναι ο ιδιος " EΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ" (ιωαννης 10:9) και ειναι ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΗ  για όλους, αλλα μπαίνουν στην ΣΩΤΗΡΙΑ του μονο εκείνοι που απαντούν το κάλεσμα του και και ΔΊΔΟΝΤΑΙ σ` αυτον. 
 « Όποιος ΕΡΘΕΙ σε μένα, πότε ΔΕΝ θα πεινάσει και ποτε ΔΕΝ θα διψασει.(Ιωαννης 6:35) 
«Αν κανεις ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ  σ` έμενα ως είσοδο, θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή.(Ιωαννης 10:9) 

Αγαπητέ φίλε έχεις και εσυ την Ελευθερία να ΔΕΧΤΕΙΣ τον Χριστό Κύριο και  Σωτηρα  σου  και να ΣΩΘΕΙΣ η ν` αγνοήσεις την Προσφορα  του και να ΧΑΘΕΙΣ. 
Εύχομαι να εκτιμήσεις το ΔΩΡΟ του και ανεπιφυλακτα να του ΔΟΘΕΙΣ και στην Αιώνια Ζώη μαζί του να μπεις. 

No comments:

Post a Comment