Popular Posts

Friday 15 June 2012

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΟ ΦΑΛΙΡΙΣΜΕΝΟ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΜΑΣ



Το φαλιρισμένο της νοοτροπίας μας είναι οτι δεν τον εμπιστευόμαστε.

Δεν τρέχουμε στον Χριστό με τα προβλήματα μας παρόλο που τονίζει και μας λέγει «Ελάτε σε μένα όλοι όσοι κοπιάζετε και είστε φορτωμένοι, και ΕΓΩ θα σας ΑΝΑΠΑΥΣΩ. Σηκώστε επάνω σας τον ζυγό μου, και μάθετε από μένα· επειδή, είμαι πράος και ταπεινός στην καρδιά· και θα ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΑΠΑΥΣΗ μέσα στις ψυχές σας »(Ματθαίος 11:28-29)

Αλλά το κάλεσμα του το αγνοούμε επειδή έχουμε πoλυ πιo στενή σχέση με την Μητέρα του και τους Άγιους παρα με τον ιδιο τον Χριστο που μ παρόλο που τονίζει έσα απο την ΜΕΓΑΛΗ του ΑΓΑΠΗ του Θυσιάστηκε για να πάρει πάνω του τις δικές μας αμαρτίες «Κανεις δεν εχει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ απο εκεινον που Θυσιαζει την Ζωη του για χαρη των φιλων του» .(ιωαννης 15:13)

Δεν του ανοίγουμε την καρδιά μας Κύριο μας να τον δεχτούμε παρόλο που γνωρίζομε οτι οσοι τον δέχτηκαν σ` αυτούς ο θεος ΕΔΩΣΕ το προνόμιο να γίνουν Παιδιά θεου.(Ιωάννης 1:13)

Αγνοούμε το χτύπημα της πόρτας της Καρδίας μας να μπει μέσα και να μας χαρίσει στενή καρδιακή ΚΟΙΝΩΝΙΑ με αυτόν «Να, στεκομαι στην πορτα της Καρδιας σου και Χτυπω. Αν ακουσεις τη Φωνη μου και ανοιξεις την καρδια σου ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΕΓΩ και θα δειπνησουμε μαζι» (Αποκαλυψη 3:20)

Δεν αντιλαμβανόμαστε το μεγαλείο της προσφοράς του που υπόσχεται στον καθένα απο μας και λέγει « Οποιος Διψαει , να ερθει σ` ΕΜΕΝΑ και να ΠΙΕΙ. μεσα απο κεινον που μ` εμπιστευετε, καθως λεγει η γραφη ΠΟΤΑΜΙΑ νερο ΖΩΝΤΑΝΟ θα ΤΡΕΞΟΥΝ»(Ιωάννης 7:37) εννοώντας το Αγιο Πνεύμα που παίρνουν οσοι το κάλεσμα του απαντούν.

Φίλε μου όπως ολοι ομως γνωρίζομε οτι το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ , επίσης δεν πρέπει να μας διαφεύγει οτι ΠΡΕΠΕΙ να ΑΛΛΑΞΕΙ και η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ της ΠΙΣΤΗΣ μας. Πρέπει να απαλλαγούμε απο την νοοτροπία της Αμφιβολίας της Αμφισβήτησης στα λόγια του Χριστού.
Πρέπει να απελευθερώθουμε απο την Νοοτροπία του Δισταγμού και του φόβου ν`ανοίξουμε την καρδιά μας στον Χριστό και να τον εμπιστευτούμε αν επιθυμούμε να αποκτήσουμε Καρδιακή σχέση με τον Αυτόν.  Η νοοτροπία της Δυσπιστίας ΠΡΕΠΕΙ να ΦΥΓΕΙ και να αντικατασταθεί με την νοοτροπία της ΠΙΣΤΕΩΣ.
 
Κύριε Ιησού Χριστέ καλωσορίζουμε σήμερα μια καινούργια νοοτροπία ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ σ` Εσένα , Στερέωσε μέσα μας αυτη την Νοοτροπία της Σωτηρίας της εμπιστοσύνης στα λόγια σου και τις Υποσχέσεις σου ώστε να γινει βίωμα μας και να αρχισουμε απο σήμερα με να Ζούμε με την καινούργια νοοτροπία απολύτου ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ σ` εσένα γιατί σ` αγαπούμε και είσαι Άξιος να λάβεις κάθε ΤΙΜΗ,Ευχαριστία και ΔΟΞΑ είναι η προσευχή μας.

No comments:

Post a Comment