Popular Posts

Wednesday 13 June 2012

ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΙΝΑΕΙ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΔΙΨΑΕΙ.


Παράξενος τίτλος αλλα μην βιάζεσαι ειναι μεταφορικως, αυτο που θέλω να σου δώσω να καταλάβεις είναι οτι αν τον Χριστο δεν τον ΤΙΜΑΣ, δεν του ΜΙΛΑΣ, δεν έχεις καρδιακή σχέση μαζι του, εσυ είσαι αυτός που ΔΙΨΑΣ, που δεν έχεις λάβει το ΥΔΩΡ της ΖΩΗΣ, και είσαι ακόμα ο πνευματικά ΝΕΚΡΟΣ.

Αν τρέχεις Φιλε μου στους Αγίους αντι στον Χριστό που ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ για σένα για να σου εξασφαλίσει την ΑΦΕΣΗ των αμαρτιών σου και την Αιώνια Ζωη, αυτο ειναι ένδειξης οτι ΠΙΝΑΣ και ΔΙΨΑΣ και δεν έχεις καρδιακή σχέση με τον Χριστο που ειναι η ΠΗΓΗ της ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ.
Σε διαβεβαιωνω  οτι αν τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ απο το Αγιο του  Πνευμα του θα βαπτιστείς, γιατί θα ανοίξει μέσα σου μια ΠΗΓΗ που ποτε δεν θα πάψει να σε ΔΡΟΣΙΖΕΙ, να σε ΦΩΤΙΖΕΙ και να σε ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ.  «Οποιος ΠΙΝΕΙ το νερο που θα του ΔΩΣΩ ΕΓΩ, αυτος ΟΧΙ, ΔΕ ΘΑ ΔΙΨΑΣΕΙ ΠΟΤΕ. Απεναντίας το νερο που θα του δώσω, Θα γινει μεσα του μια πηγη που ΘΑ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΝΕΡΟ ΖΩΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ»(Ιωάννης 4:14)

Φίλε μου ο Χριστός δεν ήρθε μόνο για να μας Πλύνει απο τις αμαρτίες μας και να μας χαρίσει το ανεκτίμητο  ΔΩΡΟ της Αιωνίου  μελλοντικής Ζωής, αλλά εδώ και τώρα την ΑΦΘΟΝΗ  ΔΥΝΑΜΙΚΗ Ζωη με το Άγιο Πνεύμα του μεσα μας να μας χαρισει .«Εγω ηρθα για να εχουν Ζωή  και να την ΕΧΟΥΝ ΑΦΘΟΝΗ »(Ιωννης 10:10)

Γ`αυτό φιλε μου μην διστάζεις το κάλεσμα του Χριστού που σου λέγει « Να, στεκομαι τωρα μπρoστα στην πορτα της καρδιας σου και ΧΤΥΠΩ! Αν ακουσεις τη Φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδια σου, ΘΑ ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και τοτε, θα ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ-ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζι»(Αποκαλυψη 3:20) με χαρά να απαντήσεις και Κυριο και Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, και τοτε θα λαβεις και εσυ το ΔΩΡΟ της Αιωνιας Ζωης και στην καρδιά σου ο Χριστος Θα ανοιξει την Πηγη του Αγίου Πνεύματος που θα αναβλύζει ΔΡΟΣΙΑ και ΕΥΛΟΓΙΕΣ εις ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ

No comments:

Post a Comment