Popular Posts

Tuesday 19 June 2012

ΜΗΠΩΣ Ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΙΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ;

Μήπως το Άγιο Πνεύμα ΑΔΥΝΑΤΕΙ να αγγίξει την συνείδηση του ευαίσθητου αμαρτωλού; 
Τι ειπε ο Χριστος; 

¨Εγώ, όμως, σας λέω την αλήθεια· σας συμφέρει να αναχωρήσω εγώ· επειδή, αν δεν αναχωρήσω, ο Παράκλητος δεν θάρθει σε σας· αλλά, αφού αναχωρήσω, θα τον στείλω σε σας. Και όταν έρθει ο ΕΚΕΙΝΟΣ <το Αγιο Πνευμα- ο Παρακλητος> ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ την ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ του κόσμου για την αμαρτια του, και θα ξεκαθαρισει τι ειναι η ΔΙΚΑΙΩΣΗ και τι ειναι η ΚΑΤΑΔΙΚΗ. Πως η αμαρτια του Κόσμου ειναι η ΑΠΙΣΤΙΑ τους σ` μενα, και πως η ΔΙΚΑΙΩΣΗ του αμαρτωλού θα ειναι δυνατη επειδη πηγαίνω στον πάτερα μου.(Ιωαννης 16:7-8)

Φιλε μου το Αγιο ΠΝΕΥΜΑ καθε μερα σε ΕΛΕΓΧΕΙ και μιλαει στην ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ σου, και έχεις την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ την άφωνη φωνή του Αγίου Πνεύματος που σε καλεί ν` ανοίξεις την καρδιά σου και τον ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς να την ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ, η το κάλεσμα του ν` απαντήσεις και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ να ΜΠΕΙΣ. 

«Να, στέκομαι τωρα μπροστα στην πόρτα της καρδιάς σου και ΧΤΥΠΩ, Αν την φωνή μου ΑΚΟΥΣΕΙΣ και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την Πόρτα της καρδιάς σου, ΘΑ ΜΠΩ μέσα ΕΓΩ και τότε ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ»(Αποκάλυψη 3:20) 

Φιλε μην αφήσεις αναπάντητη την πρόσκληση του Ιησού ΧΡΙΣΤΟΥ που σε καλεί σ` αυτόν να ΠΑΡΑΔΩΘΕΙΣ και στην Βασιλεία του να ΜΠΕΙΣ.(Ιωάννης 1:12) 

No comments:

Post a Comment