Popular Posts

Sunday 10 June 2012

Σ` ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΞΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ



Ο ύμνος μας,δηλαδή  η ομολογία των χειλιών μας οτι Αγαπάμε τον Χριστό ειναι η Ευάρεστη  Θυσία μας .(Εβραίους 13:15) που μας  Δικαιώνει στον Θεό. 

Γιατί τα χειλοι ειναι αυτά  που ομολογούν την αγάπη μας, και ο ΘΕΟΣ που κοιτάζει τις καρδιές Αιώνια Ζωή Χαρίζει στον αμαρτωλό που ΑΓΑΠΑΕΙ και ΟΜΟΛΟΓΕΙ τον Γιο του τον αγαπητό.
« Αν ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ με το στόμα σου τον Ιησου Χριστο Κυριο σου - Προσωπικό- και ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ με την ΚΑΡΔΙΑ σου οτι ο Θεος τον ανάστησε απο τους νεκρούς ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ. Διοτι με την ΚΑΡΔΙΑ πιστεύει κανεις για να ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ και με το στόμα ΟΜΟΛΟΓΕΙ για να ΣΩΘΕΙ» (Ρωμαίους 10:9-10)

Αυτός που Αγαπα τον Χριστο δεν διστάζει  να ΟΜΟΛΟΓΕΙ να  τον ΥΜΝΕΙ  και να του ΛΕΓΕΙ  οτι χαρη σ` αυτον Ζει, δεν διστάζει να του λέγει οτι τον ΑΓΑΠΑ γιατι χαρη στη Θυσια του την σταυρική εχει λάβει Αιωνια Ζωη.!

« Αν με ΑΓΑΠΑΕΙ καποιος θα εφαρμόσει τον λογο μου, και ο πατέρας μου θα τον ΑΓΑΠΗΣΕΙ,και θα έρθουμε σ`αυτον και θα κατοικήσουμε μαζί του» (ιωαννης 14:23)

Αν αγαπάς τον Χριστο δεν θα δισταξεις ν` ανοίξεις την καρδιά σου και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ,(Ιωαννης 1;12) και με χαρα μετα να ομολογήσεις  οτι ειναι Κυριος και ΘΕΟΣ σου. «Οποιος με ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ  μπροστα στους ανθρώπους θα τον ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ κι` εγω μπροστα στον Πατέρα μου το Ουρανιο» .(Ματθαιος 10:32)

Η νύμφη του Χριστού ειναι η εκκλησία του, δηλαδή  ειναι ο κάθε  ΣΩΣΜΕΝΟΣ απο Αυτον Χριστιανός και κανένας  ΣΩΣΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ δεν διστάζει τον ΧΡΙΣΤΟ να ΥΜΝΕΙ και να του ΟΜΟΛΟΓΕΙ οτι τον ΑΓΑΠΑ με ολη του την καρδιά.!

Αν είσαι πιστό παιδί του Χριστού δεν θα διστάζεις να  ομολογείς οτι τον αγαπάς οτι ειναι ΔΙΚΟΣ σου, και  οτι γι` αυτόν εσυ ΖΕΙΣ.
Θα σου αφιερώσω την Ζωη μου, θα σε ΥΠΥΡΕΤΗΣΩ αλλα ΠΟΤΕ δεν θα σε αγαπήσω, ειναι ενας παράλογος  ισχυρισμός. Κανεις δεν μπορεί να ισχυρισθεί ειμαι του Χριστου- χριστιανος- τον ΥΠΗΡΕΤΩ αλλα ΔΕΝ τον ΑΓΑΠΩ. Αν ΔΕΝ τον ΑΓΑΠΑΣ οσο και αν τον ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ δεν εισαι δικός του.
ΔΕΝ αφιερωνεσαι και ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ αυτον που δεν ΑΓΑΠΑΣ.!!! 

Εαν Αγαπησεις τον Χριστο θα ΖΗΣΕΙΣ, και αν ΔΕΝ τον ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ δεν θα Ζησεις. 

No comments:

Post a Comment