Popular Posts

Sunday 24 June 2012

Ο Ιησους Χριστος ειναι η ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΠΗΓΗ της ΣΩΤΗΡΑΣ.


Ότι και να κανείς Φίλε μου, σ`όποιον και σ` όποια και να πας αν το κάλεσμα του Χριστού Αγνοήσεις και Σωτήρα και Κύριο σου δεν τον δεχτείς για πάντα θα πενθήσεις, γιατί εκτός του ΧΡΙΣΤΟΥ δεν υπάρχει κανείς άλλος που να ΣΩΖΕΙ.


"ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ, ΚΙ`ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠ` ΑΥΤΟ, ΔΟΣΜΕΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ"(Πραξεις 4:12)

" Ο Χριστος στους δικους του ΗΡΘΕ και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Σε σους ομως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ -Υποταχθηκαν και ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ σ`Αυτον- σ` αυτους ΕΔΩΣΕ το Προνομιο να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ, σ`εκεινους που πιστευουν στο ονομα του" <στην Θεοτητα του, οτι εκεινος ειναι η ΠΗΓΗ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ>(Ιωαννης 1;12-13), και όχι σ`εκείνους που δεν απάντησαν το κάλεσμα του ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ τους να τον δεχτούν.!

KAI TΩΡΑ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΠΟΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ.

Εγω Ειμαι η ΟΔΟΣ και η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΖΩΗ.Και κανένας δεν έρχεται στον Πατερα παρά ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ απο ΜΕΝΑ." Ιησούς Χριστός.(ιωαννης 14:6)

"Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ`ΕΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέγει η γραφή, ποτάμια ΖΩΝΤΑΝΟΥ νερού θα ξεχυθούν απο εκείνον που Πιστεύει σ`εμένα."Ιησούς Χριστός (Ιωαννης 7:37-38)

Φίλε μου αν Διψάς, αν στην Αιωνια Ζωη θέλεις να μπεις πρέπει στον Ιησου Χριστο να ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΣ και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ.(Ιωάννης 1:12-13) γιατί μόνο ο Χριστός ειναι η ΠΗΓΗ της ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ.

"Κύριε Ιησού Χριστέ γέμισε με, με το ύδωρ της Αιωνίου Ζωής που εσυ χαρίζεις σε κάθε αμαρτωλό που σ` εμπιστευτεί και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ του σε ΔΕΧΤΕΙ" ειναι η προσευχή που ο ΧΡΙΣΤΟΣ σε καλεί να προσευχηθεις ώστε στην ΕΥΛΟΓΙΑ του να ΜΠΕΙΣ.!!!

Μόνο ο Χριστός είναι η βαθιά πηγή της ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ (Ιωαννης 1:4) και που ΠΑΡΕΧΕΙ ΖΩΗ σε όσους ΘΕΛΕΙ (Ιωάννης 5:21) γιατί το Νερό που δίνει, δηλαδή το Άγιο Πνεύμα που εκείνος βαπτίζει τον αμαρτωλό γίνεται μέσα του ΜΙΑ ΠΗΓΗ που θα ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ  στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ.(Ιωάννης 4:14)

Σου εύχομαι τον Χριστό Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και από τον Χρίστο απο το Άγιο Πνεύμα του να βαπτισθείς.!!! 

No comments:

Post a Comment