Popular Posts

Thursday 21 June 2012

O ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΙΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ.


ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΣΟ Μ` ΑΓΑΠΑΣ , ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ , ΩΣΤΕ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΘΥΣΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΗΘΏ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ. 
Xριστος Φορτώθηκε ο ίδιος στο σώμα του τις ΔΙΚΕΣ μας αμαρτίες πάνω στον σταυρό, ετσι που να απαλλαχτούμε ΡΙΖΙΚΑ απο τις αμαρτίες και να μπορεσουμε να ΖΗΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ μπροστα στον Θεο. Χαρη σ` εκείνου τη ΠΛΗΓΗ-την ΘΥΣΙΑ- ΓΙΑΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ.(Α.Πέτρου 2:24) 
Αν με Αγαπας μ` εμένα θα συζητάς, μ` εμένα θα μιλάς, εμένα θα Τιμάς , σε μένα θα Παραδωθεις και Κυριο και ΣΩΤΗΡΑ σου θα με ΔΕΧΤΕΙΣ. Αν όμως ΔΕΝ με Αγαπάς σε μένα δεν θα μιλάς, εμένα δεν θα τιμάς, το κάλεσμα μου θα το αγνοείς και Κύριο και ΣΩΤΗΡΑ σου δεν θα με ΔΕΧΤΕΙΣ.!
" Ο Χριστός στους δικούς του ΗΡΘΕ, και οι δικοί του ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Όσοι, όμως, τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, σ' αυτούς έδωσε το ΠΡΟΝΟΜΙΟ, την ΕΞΟΥΣΙΑ να γίνουν παιδιά τού Θεού, σ' αυτούς που πιστεύουν στο όνομά του·  οι οποίοι, όχι από αίματα ούτε από θέλημα σάρκας ούτε από θέλημα άνδρα, αλλά από τον Θεό γεννήθηκαν.(Ιωαννης 1:11-13)
Όποιος με αγαπά χάρη σε μένα στην Αιώνια Ζωή Θα μπει, όποιος ομως δεν με Αγαπά χάρη στην σκληροκαρδία του και αδιαφορία του το κάλεσμα μου ν` αγνοήσει θα αποκλειστεί. 
" Δεν θα μπει μέσα στη βασιλεία των ουρανών καθένας που λέει σε μένα: Κύριε, Κύριε· αλλ' αυτός που πράττει το ΘΕΛΗΜΑ του Πατέρα μου, ο οποίος είναι στους ουρανούς"(Ματθαίος 7:21) 
"Και το ΘΕΛΗΜΑ του Πατέρα, που με απέστειλε, είναι τούτο: Κάθε τι που μου έδωσε, να μη απολέσω τίποτε απ' αυτό, αλλά να το αναστήσω κατά την έσχατη ημέρα.  Και το ΘΕΛΗΜΑ εκείνου που με απέστειλε είναι τούτο: Καθένας που βλέπει τον Υιό και ΠΙΣΤΕΥΕΙ σ' αυτόν,-τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ- να έχει αιώνια ζωή, και εγώ θα τον αναστήσω κατά την έσχατη ημέρα.(Ιωάννης 6:39-40, 3:16) 
Θα ήθελα να ζήσω μαζί σου και για σένα Κύριε Ιησού Χριστέ όλες τις ημέρες της Ζωής μου, ειναι η προσευχή εκείνου που τον Χριστό εχει ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και  απο τον Χριστό θέλει να Σωθεί.

No comments:

Post a Comment