Popular Posts

Saturday 23 June 2012

Η ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΠHΓΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ


Ας προσέξουμε και ας ΠΑΥΣΟΥΜΕ να ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΟΥΜΕ για το ποσο βαθειες ειναι οι ρίζες μας, γιατι αν οι ΡΙΖΕΣ δεν ποτίζονται απο τα ΔΡΟΣΕΡΑ νερα του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ο ΚΟΡΜΟΣ του ΔΕΝΔΡΟΥ ειναι ΝΕΚΡΟΣ.

Ας ζητήσουμε απο τον Θεο να μας ΦΩΤΙΣΕΙ να μας δώσει ΔΙΑΚΡΙΣΗ να διακρίνουμε πόσο πολύ η Θεολογία μας εχει ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ και ΕΚΤΟΠΙΣΕΙ τον Κυριο της ΔΟΞΗΣ Ιησού ΧΡΙΣΤΟ, και οτι σήμερα ΙΣΧΥΟΥΝ για μας τα Λόγια που είπε στον Εβραϊκο λαο: " Αυτός ο λαός με πλησιάζει με το στόμα τους και με τιμά με τα χείλη· η καρδιά τους, όμως, απέχει μακριά από μένα· μάταια μάλιστα με σέβονται, διδάσκοντας διδασκαλίες, εντάλματα ανθρώπων».(Ματθαίος 15:8) 


 Φίλοι μου ο Απόστολος Παύλος επειδή αγαπούσε πολύ τον στον Εβραϊκό λαό εμπνευσμένος από το Άγιο Πνεύμα τους ειπε την Αληθεια :" Με την ακοή θα ακούσετε, και δεν θα εννοήσετε και βλέποντας θα δείτε, και δεν θα καταλάβετε. Επειδή, η καρδιά τούτου τού λαού πάχυνε, και με τα αυτιά άκουσαν βαριά, και έκλεισαν τα μάτια τους μήπως κάποτε δουν με τα μάτια, ακούσουν με τα αυτιά, και εννοήσουν με την καρδιά, και επιστρέψουν, και τους γιατρέψω». (πραξεις 28:26-27)

Δυστυχως και εμεις σήμερα ακριβώς οπως οι Εβραίου του καιρού του Χριστού ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ να ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον Ιησου Χριστο, αλλα χίλιες φορές προτιμούμε κάπου, κάπου να εκκλησιαζόμαστε, να μεταλαμβανουμε και την εικόνα του προσκυνούμε αλλα να ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ τον Χριστο Κυριο και ΣΩΤΗΡΑ μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ και στην Αιωνια ζωη να μπούμε.

Η Αγαπητή μου Χώρα γιατι υποφέρει γιατί τον τον Χριστό δεν τον τιμά, γιατί τον ΥΠΟΤΙΜΑ. Είμαστε γενάτοι περηφάνεια για τις θρησκευτικές μας ρίζες αλλα είμαστε πνευματικά νεκροί γατι είμαστε μοιχοι, γιατί αντι στον Χριστο να παραδοθούμε και απο Αυτον και μονο να ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΜΕ οπως οι αποστολοι, το κάλεσμα του που ειπε «ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ολοι εσεις που ειστε ψυχικα κατακοποι και βαριοφορωμενοι μ` εγνοιες και ΕΓΩ θα  σας ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ» (Ματθαιος 11:28) το ΑΓΝΟΟΥΜΕ και σ` άλλους και σ` άλλες τρέχουμε για να δροσιστουμε αντι στον Χριστο που ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΗΓΗ ΔΡΟΣΙΑΣ και ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ.

Πιστεύουμε οτι έχουμε μια βαθύτερη πηγή Σωτηρίας, την Σωτηρία μέσα απο την Εξομολόγηση και την Κοινωνία του άρτου και του οίνου ενω ταυτόχρονα τον ΣΩΤΗΡΑ τον ΧΡΙΣΤΟ που απο αυτον πηγαζει η Σωτηρία ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ Σωτήρα και Κύριο μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ, αλλά παραδόξως ελπίζουμε οτι στην ευλογία του θα μπούμε.!!!  

Φίλε μου δεν Υπάρχει ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΠΗΓΉ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, αν δεν έχεις στον ΧΡΙΣΤΟ Σωτήρα σου ΔΕΧΤΕΙ, οσο και να μεταλαβεις στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ δεν ΘΑ ΜΠΕΙΣ γιατι ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕΣ στον ΚΥΡΙΟ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ να ΥΠΟΤΑΧΘΕΙΣ και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ!!! 

No comments:

Post a Comment