Popular Posts

Friday 18 May 2012


ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΤΙΜΑ , ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΤΙΜΑ

από Stelios Fellas,                          
Όποιος τον Θεό Αγαπά τον Ιησού Χριστο ΤΙΜΑ και ανοίγει την καρδιά του Σωτηρα του να τον ΔΕΧΤΕΙ.Όποιος όμως το Θεο ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ τον Γιο του τον Ιησού Χριστο ΔΕΝ τον ΤΙΜΑ,και δεν καταδέχεται ν` ανοίξει την καρδιά του και Σωτηρα του να τον δεχτει.Ο ίδιος ο Χριστός μας είπε οτι όποιος ΔΕΝ τον ΤΙΜΑΕΙ, ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ τον Πατέρα που τον έστειλε (Ιωάννης 5:23) και κανένας που τον Ιησού Χριστό ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ Σωτήρα του να τον δεχτεί στην βασιλεία του δεν θα μπει!

¨Πατερα μου σ` αγαπώ και παντα θα σε τιμω και την καρδιά μου μετα Χαράς ανοίγω στον Γιο σου το Σωτήρα μου Κύριο Ιησού Χριστό¨ειναι το Εμβατήριο του ΣΩΣΜΕΝΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΥ ΠΙΣΤΟΥ παιδιού του ΚΥΡΙΟΥ.! Σου εύχομαι τον Πατέρα ν` αγαπήσεις και τον Γιο του τον Χριστό να τον Τιμήσεις και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην βασιλεία του και εσύ να ΜΠΕΙΣ.

Τι μου λείπει ;
Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Κύριος και ΣΩΤΗΡΑΣ μου, δεν μου λείπει τίποτε. Ποιον να φοβηθώ αφού ο ίδιος ο επι γης Θεός ο Ιησούς Χριστός είναι ο Σωτήρας και ΘΕΟΣ μου, ο Βράχος μου, η Ελπίδα μου το Φως μου ο Υπερασπιστής μου αυτός που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΕΙ να Με ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ και ουτε ΠΟΤΕ ΘΑ Με ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ (Εβραίους 13:5) είναι το εμβατήριο του πιστού που τον Ιησού Χριστό Σωτήρα του έχει ΔΕΧΤΕΙ. 

Ποιος είναι ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ; Αιρετικός είναι αυτός που αποκαλεί τον εαυτό του Χριστιανό αλλά δεν δέχεται τον επι γης πανταχού Πάντα Παρών ΘΕΟ Ιησού Χριστό Κύριο και Σωτήρα του να τον ΔΕΧΤΕΙ. Όποιος τον Ιησού Χριστό Κύριο του και Σωτήρα του δεν τον έχει δεχτεί είναι πνευματικά νεκρός, και κανένας Πνευματικά νεκρός στην βασιλεία του Δεν θα ΜΠΕΙ.

Κύριε Ιησού ΧΡΙΣΤΕ Εύχομαι τ` αδέλφια μου την Αλήθεια να δεχτούν και στην Ευλογία σου να μπουν. 

Αδέλφια μου όποιος δέχεται τον Χριστό, δέχεται τον Θεό. Η ταπεινή και ο ταπεινός δούλος του Κυρίου ανοίγει την καρδία του και τον Χριστό Κύριο και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΕΤΑΙ.

No comments:

Post a Comment