Popular Posts

Saturday 5 May 2012

ΤΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΚΑΙ Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ




Η Ελλάδα ποτε δεν θα πεθαίνει, πάντοτε θα Ζει και σε λίγο θα ΑΝΑΣΑΝΕΙ !!!

Εαν με μισεις , μισεις τον εαυτό σου, και αν μισεις τον εαυτο σου μισεις και τον ΘΕΟ που σ` έκανε κατ` εικόνα, στην δική του εικόνα, Αλλά αν με αγαπάς, αν αγαπάς αυτούς που δεν εκτιμάς και συμπαθείς τοτε είσαι παιδί του Κυρίου και στην Ευλογία του Θα μπεις.

Στην Ευλογία του Κυρίου ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ αυτοί που ΠΟΛΕΜΟΥΝΕ και ΜΙΣΟΥΝΕ τον αδελφό τους που δεν είναι από το δικό τους Δόγμα, άλλα αυτοί που ΑΓΑΠΟΥΝΕ τους αδελφούς τους που είναι απο το δόγμα που αυτοί δεν συμπαθούνε. Αν τα πολύχρωμα μολύβια ΜΙΣΕΙΣ, Μισεις τον Θεο που εκείνος έφτιαξε τα ΟΛΑ τα χρώματα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ το ένα απο το άλλο, και τους ανθρώπους διαφορετικούς τον ένα απο τον αλλο. 

Στα μάτια του Κυρίου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ορθόδοξοι και Ευαγγελικοί, Πρεσβυτεριανοί και Λουθεριανοί αλλά ΑΝΘΡΩΠΟΙ που η τον ΑΓΑΠΟΥΝ η ΔΕΝ τον ΑΓΑΠΟΥΝ, άνθρωποι που ΑΝΟΙΓΟΥΝ την Καρδια τους στον Χριστο και στην Ευλογια του ΘΑ ΜΠΟΥΝ, και άνθρωποι που ΔΕΝ θα ΑΝΟΙΞΟΥΝ την καρδιά τους στον ΧΡΙΣΤΟ και από μόνοι τους από την δικη τους βούληση θα αποκλεισθούν. 

Στον Παράδεισο θα μπουν ΟΛΑ τα πολύχρωμα μολύβια απο όλες τις γλώσσες, Φυλές, λαούς και Εθνη που τον ΑΓΑΠΟΥΝ και που θα ΑΝΟΙΞΟΥΝ την καρδία τους στον ΧΡΙΣΤΟ και ΣΩΤΗΡΑ τους θα τον ΔΕΧΤΟΥΝ.(Ιωάννης 1:12), και ΟΧΙ εκείνοι που ΜΙΣΟΥΝ τα Αδελφια τους απο διαφορετικό χρώμα- ΔΟΓΜΑ και καθημερινώς τα πολεμούν

Φίλε μου εύχομαι ο Κύριος να σ` ευλογεί, και να καταλάβεις οτι στα μάτια του Δεν Υπάρχουν Ευαγγελικοί, Ορθόδοξοι, Πεντηκοστιανοι, Λουθεριανοι κλπ. Αλλά άνθρωποι αξιολύπητοι που τους αγαπά ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ και το ΙΔΙΟ ΕΥΛΟΓΕΙ καθένα που τον Γιο του τον Ιησού Χριστό ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ. 

Απο εσένα και μένα εξαρτάται αν στην Ευλογία του ΘΕΟΥ θα μπούμε, αν τον Αδελφό μας απο το αλλο Δόγμα ΔΕΝ τον ΜΙΣΟΥΜΕ, και αν ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ την καρδιά μας και τον Ιησού Χριστό ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ μας τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ. 

No comments:

Post a Comment