Popular Posts

Sunday 20 May 2012


Η ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Η ΕΥΛΟΓΙΑ.


Επειδή Γαλλία μεσω του καινουργιου της προεδρου εχει αγκαλιάσει την καινουργια νοοτροπία της Ανάκαμψης και της Αναζωπύρωσης της οικονομίας και οχι της της εξουθενωτικής ακραίας λιτότητας.

Η καινούργια νοοτροπία της ανάκαμψης και αναζωπύρωσης της οικονομίας και οχι της εξουθενωτικής ακραίας λιτοτιτος ειναι αυτη που θα δώσει και στην ελλαδα μας την πολυπόθητη ΑΝΑΣΑ, ΞΕΚΟΥΡΑΣΜΑ που ολοι μας τοσο πολυ επιθυμούμε.

Για τον ιδιο ακριβώς λόγο η Αναζωπύρωση της καρδιάς μας και το Χωρις επιφύλαξη ΑΝΟΙΓΜΑ της Καρδιάς μας στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ειναι αυτο που θα μας κανει ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ολων των Ευλογιών του θεού και οχι η αποτυχημένη Νεκρη Τυπική Στείρα εκκλησιαστική Θρησκευτικότητα μας.

Οπως κανενα ΣΤΕΓΝΟ μετρο λιτότητας δεν μπορει να φερει την πολυπόθητο ΑΝΑΚΑΜΨΗ και Αναζωπύρωση της στάσιμης και ασθενούς Οικονομίας μας, ομοίως και η ΣΤΑΣΙΜΗ, ΣΤΕΙΡΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ  ποτέ δεν θα μπορέσει στις πηγές του Ζωντανού νερού να μας οδηγήσει αλλα ΜΟΝΟ η απόρριψης απο την καρδια μας κάθε επιφυλακτικότητας προς τον Ιησού Χριστό.

Μονο το άνοιγμα της καρδιάς μας στον Χριστο ειναι αυτο που θα μας  εξασφαλισει την πολυπόθητη αλλαγή την Αναγέννησή, την ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ και την Αιωνια με τον ΧΡΙΣΤΟ ΖΩΗ. 

Ο Θεός όρισε η Ελλάδα μας στη Ευλογία του να ΜΠΕΙ, να ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ όχι μόνο την  την ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ της Οικονομίας μας αλλα και την ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ και  την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  όλων εκείνων που τον άνεμο  του Αγίου Πνεύματος καλωσορίσουν και την καρδιά τους στο  ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟ ανεπιφύλακτα ανοίξουν.

« Και σαν Πρώτα Ανδρειωμένη Χαίρε ω Χαίρε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» Θα τραγουδήσουμε όλοι μας γεμάτοι χαρά επειδή απο το ΒΡΑΧΝΑ της εξουθενωτικής λιτότητας θα απαλλαχτούμε και στην ευλογία της  ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗΣ  της Οικονομίας θα μπουμε,  και επιπλέον  εκείνοι που την καρδιά τους στον ΧΡΙΣΤΟ θα ανοίξουν θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΝ και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΜΠΟΥΝ. 

No comments:

Post a Comment