Popular Posts

Wednesday 23 May 2012

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

« ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ως πότε θα ΑΝΕΧΕΣΑΙ  αυτοί που δεν σε γνωρίζουν και ούτε επιθυμούν ν` ανοίξουν την καρδιά τους κα ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ τους  να ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΕ ότι την αλήθεια αγαπούν.
Ως πότε θα ΑΝΕΧΕΣΑΙ αυτοι που ΖΟΥΝ στο σκοταδι  και ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΕ ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ τους να σε ΔΕΧΤΟΥΝ να ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΕ  μέσα από ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ   οτι στην ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι στερεωμένοι ενω ΜΑΚΡΙΑ απο εσένα ΖΟΥΝ, και τα ΛΟΓΙΑ σου με πείσμα τα ΑΓΝΟΟΥΝ  διδάσκοντες διδασκαλίες που τα ΑΝΑΙΡΟΥΝ."
  

Φιλε μου Υποκρισία ειναι να προσποιησε οτι είσαι αυτος που ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ. Οταν προσποιησε οτι είσαι ΤΙΜΙΟΣ ενω εισαι ατιμος, Οταν προσποιησε οτι εισαι ΑΓΝΟΣ ενω εισαι Διεφθαρμένος και διαφθορέας αλλων,Οταν προσποιησε  οτι ειλικρινά Αγαπας τα Παιδακια οταν ο ιδιος εισαι παιδοφυλος και θέλεις να τα εκμεταλλευθείς, οταν ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΕ οτι αγαπάς κάποιον η κάποια αλλα υποκρίνεσαι γιατι θέλεις να πάρεις τα λεφτά του. ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ειναι ο καθενας που  δεν ΔΕΙΧΝΕΙ το πραγματικό του πρόσωπο, γιατι φοβάται οτι αν δείξει το πραγματικό του πρόσωπο θα χάσει την εμπιστοσύνη του αλλου, που όμως ειναι ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ σ` ενα ΨΕΥΔΟΣ που ΠΟΤΕ δεν θα ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΕΙ και που ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΕΙ.Και η μεγαλυτερη απο καθε αλλη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ειναι να ΗΘΙΚΟΛΟΓΕΙΣ και να ΜΙΛΑΣ για τον ΧΡΙΣΤΟ οταν ο ιδιος δεν ΚΑΝΕΙΣ αυτα που λεγεις  και ΚΡΥΒΕΣΑΙ πισω απο ΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ σου. 


Φιλοι ολοι μας χωρις Εξαίρεση  αμαρτανουμε και εγω καθημερινά πέφτω σε αμαρτια αλλά  επειδη είμαι  ΔΟΣΜΕΝΟΣ στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ  ΕΙΜΑΙ  ΣΩΣΜΕΝΟΣ απο τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. Σας  διαβεβαιω ομως  οτι ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ  Αγαπα κάθε αξιολύπητο αμαρτωλό, και ΟΛΕΣ τις ΑΜΑΡΤΙΕΣ    ΣΥΓΧΩΡΕΙ εκτος  την ΥΠΟΚΡΗΣΙΑ και του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ την Προσβολή  που είναι τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ σου να ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ.
Φίλοι μου ο ΧΡΙΣΤΟΣ καλεί κάθε αξιολύπητο ΥΠΟΚΡΙΤΗ και του λέγει να ΠΕΤΑΞΕΙ το ΠΡΟΣΩΠΟΙΟ την ΜΑΣΚΑ του, το ΨΕΥΤΙΚΟ  του ΠΡΟΦΙΛ, και αυτόν να ΑΣΠΑΣΤΕΙ και στην ΣΩΤΗΡΙΑ του θα ΜΠΕΙ. 


Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΔΕΧΤΕΙ. 

Ο Χριστός βεβαιώνει καθε ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟ αμαρτωλό οτι ΘΑ τον ΔΕΧΤΕΙ και με ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ θα ΝΤΗΣΕΙ εκείνον και εκείνη που ΘΑ του ανοίξει την καρδιά του και  ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ του τον ΔΕΧΤΕΙ.(Ιωαννης 1:12-13, 3:16,5:246:47)

No comments:

Post a Comment