Popular Posts

Saturday 19 May 2012

Κύριε Ιησού Χριστε μου Άνοιξε τα ματια μου την Δοξα σου να ΔΩ να ΚΑΤΑΛΑΒΩ οτι ΕΣΥ εισαι ΘΕΟΣ και εγω αμαρτωλός.



Ειναι η Προσευχή που πρεπει να κάνει καθε αμαρτωλός που έχει την εντύπωση  οτι χωρίς  στον Ιησού Χριστό να ΔΟΘΕΙ και Κύριο και Σωτήρα του να τον ΔΕΧΤΕΙ στη βασιλεία του θα μπει.
Πνευματικα νεκρός ειναι όποιος λέγει στον εαυτο του ¨ΕΓΩ ΜΕΤΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΜΑΙ,και άλλα πολλά καλά ΚΑΝΩ¨ αλλά ΑΡΝΕΙΤΕ ν` ανοίξει την καρδιά του και τον Ιησου Χριστο ΚΥΡΙΟ και προσωπικό του ΣΩΤΗΡΑ να τον ΔΕΧΤΕΙ.

Κύριε Ιησου Χριστε πως ειναι δυνατόν να είναι ο άνθρωπος τοσο ΤΥΦΛΟΣ, ώστε να έχει την εντύπωση οτι στην βασιλεία σου ίσως  μπει, επειδή απλώς μεταλαμβάνει, κοινωνει και εξομολογείτε ενω ταυτοχρόνως ΑΡΝΕΙΤΑΙ σ`εσένα να ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ και Κύριο και Σωτήρα του να σε ΔΕΧΤΕΙ ;

¨Κυριε Ιησου Χριστε ΔΩΣΕ μου να καταλάβω οτι ΧΩΡΙΣ σ` εσενα να ΠΑΡΑΔΟΘΩ και Κυριο και ΣΩΤΗΡΑ μου να σε ΔΕΧΤΩ οτι και να κανω στην βασιλεια σου δεν θα μπω¨ ειναι η Προσευχη που ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα την απαντησει και τα ματια σου θα ανοιξει ωστε να αντιληφθεις οτι πρεπει τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ αν επιθυμεις στην Αιωνια Ζωη να μπεις.

¨ Κύριε Ιησού Χριστέ προστάτευσε με απο την γνώμη μου και απο την ΤΑΣΗ μου να τρεχω ΜΑΚΡΙΑ σου¨ειναι η προσευχη που ο Χριστος θα απαντησει και τον αμαρτωλό που προσευχηθεί θα τον βοηθήσει να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και στην Ευλογία του να ΜΠΕΙ.!

¨ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΩ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΩ, ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΜΕΝΟΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ¨
Αυτο ειναι το εμβατηριο του Αμαρτωλου που στον ΧΡΙΣΤΟ εχει ΔΩΘΕΙ
Στέλιος Φελλας.
 
Σωσμένος αμαρτωλός χάρη στην μεγάλη ΧΑΡΗ και ΕΛΕΟΣ του ΚΥΡΙΟΥ και οχι σε κάποια δικη μου αξιόλογη πράξη, αφου « Ο ΘΕΟΣ μας ΕΣΩΣΕ οχι επειδη καναμε κατι αξιολογο, αλλα μεσα απο το Μεγαλο του ΕΛΕΟΣ και ΧΑΡΗ παρολο που ειμασταν ΝΕΚΡΟΙ εξ` αιτιας των παραπτωματων μας, μας ΖΩΟΠΟΙΗΣΕ μαζι με τον ΧΡΙΣΤΟ- γιατι με Παροχη χαρης εχουμε ΣΩΘΕΙ- και μας ΑΝΕΣΤΗΣΕ μαζι του και μας ΕΒΑΛΕ να ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ στα επουρανια μαζι με τον ΧΡΙΣΤΟ.»(Εφεσιους 2:4-6)

Σ` αγαπω Κυριε και παντα θα ομολογω, οτι ΕΣΥ εισαι ΘΕΟΣ, και εγω ΣΥΓΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΣΩΣΜΕΝΟΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ 
 ειναι το εμβατήριο καθε ΣΥΓΧΩΡΗΜΕΝΟΥ, ΣΩΣΜΕΝΟΥ αμαρτωλου που στον ΧΡΙΣΤΟ εχει ΔΩΘΕΙ και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ του τον εχει ΔΕΧΤΕΙ. 


1 comment:

  1. Μα φυσικά εξομολογούμαστε και κοινωνούμε αφού πρώτα πιστέψουμε και δεχτούμε τον Χριστό Σωτήρα μας. Αν δεν Τον δεχόμασταν θα ήταν παράλογο να το κάναμε! Εσύ θα πήγαινες στον γιατρό αν δεν πίστευες ότι θα σε κάνει καλά? όχι.... ε εμείς οι ορθόδοξοι πηγαίνουμε γιατί πιστεύουμε ότι θα μας θεραπεύσει. Ίσα ίσα αυτό δείχνει την πίστη μας προς τον Ιησού Χριστό. Προς τι αυτή η συκοφαντεία από μέρους σας κύριε Στέλιο?

    ReplyDelete