Popular Posts

Saturday 12 May 2012

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΜΠΕΙΣ.

Κύριε Ιησού Χριστέ


Τιμή μου που σ` αγαπώ,


Τιμή μου που σ` ακολουθώ,


Τιμή μου που για σένα ΖΩ.
Είναι η προσευχή εκείνου που ΓΝΩΡΙΖΕΙ τον ΧΡΙΣΤΟ.
Φίλοι  μου το Άγιο Πνεύμα σήμερα σας μιλα και σας  λέγει  ΜΗΝ ΣΚΛΗΡΗΝΕΤΕ  την καρδιά σας  και ΜΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΤΕ τα προσχήματα σας, αλλα ΑΝΟΙΞΤΕ την καρδία σας και τον Ιησού Χριστό ΣΩΤΗΡΑ σας να τον ΔΕΧΤΕΙΤΕ  και στην Αιωνια ΖΩΗ θα ΜΠΕΙΤΕ.(Εβραίους 3:15,Ιωάννης:12-13,Αποκάλυψη:20)

Φιλε μου το Άγιο Πνεύμα σήμερα σου λέγει ¨Οποιος το Δόγμα του και την Εκκλησία  του Αγαπα πιο Πολυ απο τον ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ είναι Αξιος γι` Αυτόν¨(Ματθαίος 10:37).Όποιος όμως στον Χριστο ΔΩΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ αυτός με ιμάτια ΣΩΤΗΡΙΑΣ απο τον ΧΡΙΣΤΟ θα ΝΤΥΘΕΙ,(Ησαΐας 61:10) και στην Αιώνια ΖΩΗ θα ΜΠΕΙ.

¨Κυριε Ιησου Χριστε ειμαι ΔΙΚΟΣ σου, και για σενα ΘΕΛΩ  εγω να ΖΩ, Ας γινει το ΘΕΛΗΜΑ σου στη Ζωη μου¨ είναι η προσευχή που αν εκφράζει την  επιθυμία της ΚΑΡΔΙΑ σου, ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα την απαντήσει και ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ μαζί του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ.
Εύχομαι σήμερα το κάλεσμα του Ιησού Χριστού να απαντήσεις και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις. 

1 comment:

  1. Αγαπητέ μου όσο και να προπαθείς να πολεμάς την Εκκλησία του Χριστού δεν θα καταφέρεις κάτι. Γιατί απλά ο Χριστός ο Ίδιος θεμελίωσε την Αγία Νύμφη Του την Εκκλησία και δεν μπορεί να την κλονίσει κανένας έως της συντέλειας του αιώνως. Αυτό μπορείς να το διαβάσεις και στην αποκάλυψη του Ιωάννη. Όποιος πολεμάει την Εκκλησία, Τον Χριστό πολεμάει. Βγες φίλε μου από αυτήν την σατανική πλάνη για να σώσεις την ψυχή σου και να σώσεις μαζί και άλλους ανθρώπους που τυχών να ακολουθήσουνε. Αμήν!

    ReplyDelete