Popular Posts

Friday 4 May 2012

O ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΝΟ ΤΟΝ ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ


από Stelios Fellas

¨Κυριε Ιησου Χριστε Ελθετω η Βασιλεια σου, Γενηθητω το ΘΕΛΗΜΑ σου στη Ζωη μου¨ ειναι η προσευχή αφιερώσεως που Σώζει τον αμαρτωλό.
¨Αλλα δεν θα μείνω άγονος μακριά από τον Κύριο που θα ΣΩΣΕΙ κάθε αμαρτωλό που του ΔΟΘΕΙ¨ είναι το Εμβατήριο  του αμαρτωλού που επιθυμεί στην Ευλογία του ΧΡΙΣΤΟΥ να ΜΠΕΙ.

Η διαμαρτυρία είναι Ένδειξης Πνευματικής Υγείας και κίνημα Σωτήριας γι` αυτόν που επιθυμεί στην Ελευθερία που Χαρίζει ο Χριστός να ΜΠΕΙ. Ο άσωτος γιος ζούσε στο πνευματικό σκοτάδι της κοινωνίας του μέχρι την στιγμή που διαμαρτυρήθηκε διαπιστώνοντας την κατάσταση του και Επέστρεψε στον Πατέρα, το  ίδιο και σήμερα εκείνος που ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ  οτι Ζει στο σκοτάδι Διαμαρτύρεται και επιστρέφει στον ΧΡΙΣΤΟ. 

Η διαμαρτυρία είναι το ξύπνημα του αμαρτωλού που επιθυμεί στην Ευλογία του Θεού να μπει και απο τον Σωτηρα Χριστο να ευλογηθεί. 
Χωρίς ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ , και Χωρίς ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  στον Χριστο δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ.
Η κάθε ατομική Απελευθέρωσης πηγάζει από το Ξυπνυμα και την Πνευματική διαμαρτυρία  του  αμαρτωλού που απάντησε το κάλεσμα του Χριστού που τον κάλεσε να Βγει απο το σκοτάδι και να μπει στο ΘΑΥΜΑΣΤΟ του ΦΩΣ.(Α.Πέτρου 2:9)

¨ΚΥΡΙΕ ΠΑΡΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ¨είναι η προσευχή που οδηγεί στην Σωτηρία. 

No comments:

Post a Comment