Popular Posts

Tuesday 28 November 2017

O KAΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΕΙ (Ρωμαιους 10:11)

  Δηλαδη αν στον Χριστο, oχι στην θρησκεία, η στα εργα σου στηριχτείς, οσο ανήμπορος κι αν εισαι θα σωθείς, θα σου ρίξει το ΣΩΣΙΒΙΟ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ του. Αν την βοηθεια του ζητήσεις με ολη σου την καρδια και απο την χειρότερη θέση και απο τον σίγουρο πνιγμό θα σε σώσει !
 «Οποιος επικαλεστει το ονομα του Κυριου θα σωθει»(Ρωμαίους 10:13) βεβαιώνει ολους μας ο λόγος του Κυριου. Στον Χριστο άνοιξα διαπλατα την καρδια μου το 1988, προσευχήθηκα και του ζήτησα να με συγχωρεσει απο ολες μου τις αμαρτιες, τις πληγές μου να επιδέσει, και να μεινει μαζι μου ολες τις ημερες της ζωης μου, και με άκουσε και την αιώνια μαζι του ζωη μου χαρισε.
 Τον Χριστο εμπιστευτηκε η κορη μου η Χριστινα και εχει την βεβαιοτητα στην καρδια της οτι θα την ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ απο την τυρανικη σχιζοφρενεια, και το εδαφιο της καρδιας της ειναι  O KAΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΕΙ.(Ρωμαιους 10:13)
 Φιλε μου μην χανεις το θαρρος σου, βαλε ολη σου την ΠΙΣΤΗ στον Χριστο και δεν θα ντροπιαστεις, δεν θα σε αφησει στα κρια του λουτρου.
 Δεν υπαρχει μεγαλυτερη αποτυχία για τον Χριστιανό απο το να μην μπει στον παράδεισο.
Φιλε, γιατι δεν περπατάς σωστά ; Άνοιξε την καρδια σου στον Χριστο και στον παράδεισο θα μπεις. (Αποκάλυψη 3;20)
 Φιλε αν ανοιξεις την καρδια σου στον Χριστο τοτε και εσυ σαν τον Βασιλεα Δαβίδ, τον Κυριο θα δοξολογείς για την ειρηνη και γαληνη που θα σου εξασφαλιζει και θα εχεις την απόλυτη σιγουριά οτι οταν κλείσεις τα ματια σου μαζι με τον ΣΩΤΗΡΑ και Κυριο σου και εσυ στον Παραδεισο θα βρεθεις. Αμην.

No comments:

Post a Comment