Popular Posts

Sunday 26 November 2017

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΘΕΙ

Πότε δεν θα γίνεις το άτομο που θέλεις να γίνεις αν αντιστέκεσαι στο θέλημα μου, λέει ο Κύριος.
Στην ζωή υπάρχουν περιστάσεις που δεν έχουν λύσεις, σ' αυτές τις περιπτώσεις το καλύτερο είναι να αναπαυθείς  στον Κύριο. Όταν πεθαίνει κάποιος δεν πηγαίνει πάντα στον παράδεισο, αλλά ανάλογα με την ζωή που έκανε μπορεί να καταλήξει και στην κόλαση. Το δυσάρεστο και λυπηρό γεγονός είναι ότι ενδέχεται μερικά αγαπητά μας πρόσωπα να μην μπουν στον παράδεισο αλλά να καταλήξουν στην κόλαση. Το γεγονός οτι μερικοί αγαπητοί μας θα καταλήξουν στην κόλαση δεν είναι λόγος για να αμφισβητήσουμε  την ΧΑΡΗ και το ΕΛΕΟΣ του Θεού που έστειλε τον Γιο του ΙΛΑΣΤΗΡΙΟΝ, μέσω ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ για τις αμαρτίες μας (Ρωμ 6:25)  ώστε όσοι από τον Χριστό εξαρτηθούν να μην χαθούν αλλά να λάβουν αιώνια ζωή ! (Ιωάννης 1:12,3:16-17,5:24,8:51,10;9) ούτε ειναι λόγος για να πάψουμε να πιστεύομε στον μετά θάνατο αιώνιο αποκλεισμό στην κόλαση που θα αποκλειστούν όλοι εκείνοι που  εν ζωή τον Χριστό και την προσφορά σωτηρίας του (Ματθαίος 11;28,Αποκάλυψη 3:20) αψηφούσαν.
Ποτε δεν θα γίνω σφετεριστής η αρνητής της αλήθειας ότι στην κόλαση θα καταλήξει αυτός που τον Χριστό υποτιμά  «Φαντάζεστε ποσό μεγάλη θα είναι η ΤΙΜΩΡΙΑ που ΑΞΙΑ θα ΥΠΟΣΤΕΙ εκείνος που ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ το Γιο του Θεού -που αρνήθηκε να του αφιερωθεί και σωτήρα του να τον δεχτεί- και θεώρησε όμοιο με το αίμα των άλλων ανθρώπων το αίμα που αγιάστηκε, και ΦΕΡΘΗΚΕ έτσι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ στο Πνευμα της χάρης»(Εβραίους 10:29)
Αδελφέ μου αντικαθιστώντας την αλήθεια του Θεού οτι μετά θάνατο υπάρχει ΑΙΩΝΙΑ  ΖΩΗ και ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ, με μια  πιο *βολική*, στα μέτρα μας θεολογία δεν είναι η λύσης.

Oταν δεν μπορείς τον Χριστό σωτήρα σου να τον δεχτείς μην επιμένεις ότι στον παράδεισο θα μπεις.
"Ποτε δεν θα σ'αφήσω ούτε θα σ'εγκαταλείψω" λέει ο Κύριος σ'αυτόν που σωτήρα του τον δεχτεί !
Σημασία δεν έχει τι πιστεύεις, αλλά αν πιστεύεις την  ΑΛΗΘΕΙΑ !  «Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε, και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ . Σ'όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, σ'αυτούς έδωσε το προνόμιο να γίνουν Παιδιά Θεού, σ'εκείνους που πιστεύουν στ' όνομα του. Δεν γεννήθηκαν αυτοί απο σαρκική μείξη, Ούτε από ανθρωπινή θέληση, ούτε από ανδρική επιθυμία, αλλά από τον ΘΕΟ !»(Ιωαν 1;12-13)

Προσωπικά,  θα εμπιστευτώ την δικαιοσύνη του Θεού οτι ο ευσεβής στον Παράδεισο θα μπει, και αυτός που εν ζωή τον Χριστό υποτιμούσε και σε απόσταση τον κρατούσε,  ακόμα και αν είναι ο πιο αγαπητός μου συγγενής δικαίως από τον παράδεισο αιώνια στον τόπο των βασάνων θα αποκλειστεί.

No comments:

Post a Comment